hirdetés

Most érdemes lecsapni ezekre a Tesvor robotporszívókra

Tesvor S5 Max és Tesvor S7 Pro szolgálatodra

hír
Most érdemes lecsapni ezekre a Tesvor robotporszívókra 1

Forrás: Geekbuying

írta: Raven96
2024-03-06

Robotporszívók terén nem a Tesvor a legnagyobb gyártó, de már találkozhattál ezzel a márkanévvel, hiszen elvétve itthon is kapni egy-egy készülékét. Az S5 Max és az S7 Pro sem a legújabb modelljük, de mindkettő olyan tudással rendelkezik, hogy még a legmodernebb gépek között is megállják a helyüket. Mindkét típus jó vétel, főleg most, egyedi kuponkódjainkkal.

5200 mAh-s akkumulátort kaptak a gyártótól, ami az S5 Max esetében 260 perc üzemidőt biztosít, míg az S7 Pro esetében csak 180-at, de a töltési idő mindkettőnél 6 óra alatt van. Minimális eltérés köztük még az, hogy az S5 Max 2 centiméteres akadályok megmászására képes, miközben maximum 65 dB hangosan takarít, az S7 Pro esetében csak 1,5 centiméter fér bele és 70 dB-es. A Tesvor S7 Pro kicsit több kiegészítővel érkezik, mint a Tesvor S5 Max, többek között 1 db oldalkefe helyett 4 darabbal, illetve különálló kis távirányítóval, hogy okostelefon nélkül is vezérelhető legyen.

Az S7 Pro a 8TJAWIYVD7  kuponkóddal most 62 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető Geekbuyingról, fehér színben, míg az S5 Max a 8TJAHNJDNH  kuponkóddal 50 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, fekete színben. Mindkettő európai raktárból érkezik, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés