hirdetés

Most érdemes KuKirin G2 elektromos rollert venni

Off-road elektromos roller, 45 km/h végsebességgel és 55 km-es hatótávval 166 200 Ft-ért

hír
Most érdemes KuKirin G2 elektromos rollert venni 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-21

Volt szerencsénk nemrég meghajtani a Kukirin G2-t és remek eredményekkel zárta a tesztünket. Mindenkinek ajánljuk, aki egy erős, de mégis egyszerűen összecsukható modellt keres. Ez a masina a 800 W-os motorjával és a 45 km/h végsebességével akár 55 km-es távolságra is elgurul. A 10 colos off-road gumikkal pedig a rázósabb terepeket is könnyedén fogod venni. Az ára még sosem volt ilyen jó, mint ahogy a Geekbuying kínálja az E-bike kiárusításon.

A sebességi módot 3 fokozatban állíthatod (25, 35 vagy 45 km/h) az applikációján vagy az érintőképernyős LCD kijelzőjén keresztül. Ezeken a felületeken kaphatsz információt még a menetteljesítményről, a töltöttségi szintről és a lámpák állapotáról vagy az esetleges hibakódokról.

Korábban még sosem tudtuk ilyen jó áron ajánlani, így érdemes most beszerezni amíg tart az E-bike kiárusításunk a Geekbuyinggal. Az egyedi NNNRENDELJKINAIT200  kuponkód használatával mindösszesen csak 166 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte ingyenes és gyors szállítás mellett. Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen állítsd át a pénznemet USD-re, a Ft-os beállításon az árak rendszerint magasabbak, mint USD-ben nézve! 

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más elektromos kerékpárokat és rollereket is, akkor érdemes körbenézned az E-bike kiárusítás gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk. Aki pedig egy kicsit erősebb gépet keresne, neki a figyelmébe ajánljuk a szintén remek áron futó Kukirin G2 Pro rollert.

hirdetés