hirdetés

Most érdemes gyorsnak lenni

Xiaomi, Lenovo és Huawei termékek kiárusítása

hír
Most érdemes gyorsnak lenni 1
írta: Rolla
2019-08-28

8 óránként frissülő kuponoldalt dobott ki a Gearvita, ahol sallangok nélkül, tényleg csak a legjobb termékeket találhatjátok. Ha még mindig keresitek a tökéletes csuklóravalót, akkor a legnépszerűbb okosórák és okoskarkötők közül válogathattok kedvezményesen, de ha a telefonotokat cserélnétek le, arra is van több lehetőség. Legfőképp Xiaomi, Huawei, Lenovo és Huami termékeket találhattok jó áron, így érdemes szorgalmasan frissítgetni naponta az oldalt. És hogy mást is lássatok az imént említett két kategórián kívül, mutatok nektek néhány jó cuccot, viszont érdemes gyorsnak lennetek, mert záros határidőn belül lejárnak az akciók, és újak jönnek helyettük.

Xiaomi vezetéknélküli töltő

Egyre több eszköz képes a vezetéknélküli töltésre, ami sokak álma már évek óta. Nagyban megkönnyítheti az életeteket egy éjjeliszekrényen elhelyezett darab, hiszen elég csak rádobnotok a telefonotokat az állomásra, így reggel nem kaptok szívinfarktust az alacsony töltöttségi szint láttán. A 20 wattos gyorstöltés sem okoz neki problémát, továbbá a hagyományos töltőkkel ellentétben a vezetéket sem töritek el. 7 000 forintba kerül szállítási díjjal együtt, megrendelés előtt viszont csekkoljátok, hogy a ti telefonotokkal kompatibilis-e.

Huawei Honor Magic Watch okosóra

Hogy lássatok egy példát az okosórák közül is, mutatok nektek egyet zárás képpen. A tesztelt óráink közül a Huawei Honor Magic volt az egyik legmagasabb pontszámot elért darab, nem véletlenül. A sportolás támogatása mellett az alvást is monitorozza, ráadásul teljesen magyar nyelvű az eszköz, még az értesítések megjelenítésénél sem okoznak problémát az ékezetek. Vízálló, szóval akár úszni is mehettek benne, 4-5 napos üzemideje pedig nem kamu, -10 fokban, síelés közben is bírta a strapát, sőt, a beépített GPS-nek köszönhetően a telefonotokat sem meríti.

Ha pedig egy kis plusz löket kell a sportoláshoz, a választható edzéstervek és a gyűjthető érmek ebben tuti a segítségetekre lesznek. 26 000 forintba kerül kerül kuponnal, ami az okosórák körében – nem összetévesztendő az okoskarkötőkkel – teljesen reális, viszont mivel még nem indult el az akció, ezért a kódot csak 4-kor láthatjátok először ezen az oldalon.

hirdetés