hirdetés

Most 10 000 Ft-tal olcsóbb az N-One NPad Air tablet

Ajándék tokkal és képernyővédő fóliával csak 31 000 Ft

hír
Most 10 000 Ft-tal olcsóbb az N-One NPad Air tablet 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-17

Lezuhant az N-One NPad Air tablet ára mióta utoljára foglalkoztunk vele, így újra elhoztuk, hogy le ne maradj róla. Teszteltük is, akkor megállapítottuk, hogy az átlagfelhasználók szeretni fogják, a különlegesebbet keresőknek pedig egy magasabb árkategóriát javaslunk. Ez a 10,1 colos táblagép kapott duális SIM kártya foglalatot micro SD kártyahellyel, duális WiFi-t, BT modult, 4G modemet, GPS-t és 6200 mAh-s akkut 7 óra üzemidővel. A 4 GB RAM és a 64 GB tárhely viszonylag karcsú, de az árát így is bőven megéri.

Sulikezdésre, első tabletnek, netezgetésre kiváló választás lehet az N-one Npad Air tablet, ráadásul a RendeljKínait Sulifeszt keretén belül nagyon jó áron, 31 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg a Rendkinai903 kuponnal. A szállítás ingyenes és villámgyors lesz.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más tableteket is, akkor érdemes körbenézned a RendeljKínait Sulifeszten, hiszen szuper ajánlatokkal várunk számos kategóriában!

hirdetés