hirdetés

Mit ajánl az Aliexpress?

Mindent, de tényleg mindent!

hír
Mit ajánl az Aliexpress? 1
írta: hajas
2020-03-03

Arra gondoltam, hogy felmegyek az Aliexpress oldalára, és megnézem, milyen termékeket dob fel. Sokszor elég beteg dolgokat is tud „ajánlani”, viszont rengeteg hasznos dolgot lehet találni. Ezek közül kiválogattam a legérdekesebbeket, leghasznosabbakat, és elhoztam nektek.

Mit ajánl az Aliexpress? 2

Masszírozó gép – 6200 forint

Hosszú nap után elgémberedtek az izmaitok? Görcsösnek érzitek a hátatokat? Ez a masszírozó segíthet ellazítani az izmaitokat, segít ellazulni a nap végén. A forgófejek sebessége változtatható, bizonyos időközönként pedig automatikusan irányt változtatnak.

Mit ajánl az Aliexpress? 3

Olajspray – 1700 forint

Mindenki, aki szokott sütni-főzni, biztosan tapasztalta már, hogy néha több olaj került a serpenyőbe vagy az edénybe, mint amennyit eredetileg szeretett volna. Ezzel a olajsprayvel egyszerűen adagolhatjátok az olajat, annyit, amennyire valóban szükségetek van. Nemcsak egészségesebben tudtok főzni, de spórolni is tudtok. Salátákhoz is jó választás lehet, hiszen akár ecetet, olívaolajat is önthettek a fújóba, amit aztán egyenletesen tudtok eloszlatni a salátákon is.

Mit ajánl az Aliexpress? 4

Xiaomi Mijia bögremelegítő – 3200 Ft

Utálod, ha kihűl a bögrében a kávéd vagy a teád? Ha veszel egy ilyen bögremelegítőt, akkor ez a probléma többé nem fog érinteni. Akár 60 Celsius fokon is tudja tartani a bögrében lévő folyadékot.

Mit ajánl az Aliexpress? 5

Xiaomi Mini Hátizsák 10 liter – 2100 forint

A 8 színben elérhető táska vízálló, poliészter anyagból készült, így esőben sem kell aggódnod amiatt, hogy beázna a táska. 10 literes belsejében a mindennapi cuccok bőven elférnek, sőt, még egy 14 colos laptop is belefér.

 

Mit ajánl az Aliexpress? 6

Xiaomi MI 9 vezeték nélküli töltő 20 W- 5800 forint

Nem is értem, miért nem vettem hamarabb egy ilyen töltőt. Sokkal kényelmesebb használni, mint a hagyományos, kábeles megoldást. Nem kell folyamatosan keresgélni az USB kábelt, nem fog összegabalyodni más zsinórokkal, egyszerűen csak rá kell tenni a töltőpadra a mobilt, vagy akár okosórát, és a pad már pumpálja is az áramot a készülékbe.

 

 

Ha még több aliexpress-es cuccra vagytok kíváncsiak, akkor nyomjatok rá az oldal tetején az Aliexpress címkére, vagy pedig keressétek Best of Aliexpress cikkeinket.

hirdetés