hirdetés

Mint egy útvesztő

Térkép a Xiaomi Jimmy-k rengetegéhez

hír
Mint egy útvesztő 1
írta: Rolla
2019-08-01

Az új Jimmy JV53 bemutatása után most szedjük szét egy kicsit jobban a banda többi tagját is, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelőt. Van itt robotporszívó megúszósóknak, végtelen üzemidővel megáldott vezetéknélküli porszívó kastélytulajdonosoknak, és a kakukktojásként emlegetett Jimmy JW31 akkumulátoros mosót is megtalálhatjátok. Szerencsére mindegyikhez jár kupon, ráadásul német raktárból érkeznek, így nem is kell rá sokat várnotok.

Egy kis lifehack: a Hecht 000620B akkumulátora is jó a géphez, amit itthon 14 000 Ft-os áron tudtok megvásárolni, amivel jelentősen kitolható az üzemidő. Arra figyeljetek oda, hogy a Hecht gépéhez nagyjából semmilyen kiegészítő nem jár, ha mindent összevásároltok hozzá, akkor a Xiaomi áránál is többet fizettek.

Kiegészítőkben nagyon erős a Xiaomi Jimmy JW31, táska, tonnányi fej, felszívócső és egyéb kiegészítők is az alapkészlet részét képezik. 43 000 Ft-ba kerül a JW31HU kuponkóddal szállítási költséggel együtt, német raktárból, a róla készült tesztet pedig itt olvashatjátok.

Xiaomi Jimmy JV51 vezetéknélküli porszívó

A Jimmy JV51-nek nemcsak a lakásban vehetitek nagy hasznát, hosszú csövét levéve a különböző fejekkel a kocsi zeg-zugait is kipucolhatjátok vele, így a JW31-gyel együtt felér egy fullos autótakarító szolgáltatással.

Az sem mellékes, hogy a drágább, de hasonlóan erős porszívók árának feléért elhozható, szóval aki nem akar a BT modullal meg a szuper anyagminőséggel flancolni, az vegye az Ötvenegyest.

45 perces üzemideje elég egy nagyobb házhoz is, de az akkumulátor cserélésével lelkesebbek tovább is tologathatják. Bárki számára nagy segítség lehet, aki nem akar porzsákkal és zsinórokkal bajlódni, ráadásul a súlya is jelentősen kevesebb egy átlagos porszívóéhoz képest.

47 000 forintba kerül a kY8gKh7Z kóddal szállítási díjjal együtt, ráadásul német raktárból érkezik ez is, ezért nem kell áfától és vámtól tartanotok, továbbá akár 1 héten belül kézhez is kaphatjátok. Ha valaki a későbbiekben csökkentene a takarítások számán, annak jó kiegészítő eszköz lehet egy robotporszívó.

Xiaomi Jimmy JV53 vezetéknélküli porszívó

A legújabb tag a Jimmy JV53, ami szívóerőben sok eszközt überel, többek között a Dyson V8-at, a Dreame V9-et és a Jimmy JV51-et is, ezért akinek ez az elsődleges szempont, annak ez a nyerő. Viszont mivel ugyanakkora az aksija, mint a JV51-nek, de a teljesítményét megnövelték, ezért értelemszerűen csökkent a használati ideje. A gyártó szerint 35 percig tolhatjátok egy szusszal, ami azért már elég egy normál méretű lakásra vagy autóra, de ha a Festetics kastélyban laktok, akkor a cserélhető akkumulátoros JV51 lesz a nyerő.

Szemfülesek észrevehették, hogy említettem az autót, szerencsére ebből a gépből is egy szempillantás alatt kézimasinát varázsolhattok, amivel a matractól kezdve a kocsiig mindent kitakaríthattok a speckó fejek segítségével. A kY8gKh7Z kóddal 57 000 forintért vehetitek meg szállítási díjjal, német raktárból, így extra lelkeseknek jó hír, hogy akár már 1 héten belül tologathatják a porszívót.

Xiaomi Mijia Roborock S50 robotporszívó

Itt egy plusz ötlet azok számára, akik 100 százalékosan szeretnék megspórolni a porszívózásra szánt perceket. Évekkel ezelőtt még úgy néztünk a robotporszívókra, mintha sci-fi filmből léptek volna elő, de manapság már jóval elterjedtebbek. Ennek oka igazán egyszerű: nagyon kevesen szeretik elvégezni a kötelező házimunkát, hiszen rengeteg mástól veszi el az időt.

1 óra takarítás helyett letolhatjátok az edzést, megnézhettek egy-két részt a kedvenc sorozatotokból vagy kiülhettek sörözni a barátaitokkal. Működő varázspálcát még Kínából sem tudtok rendelni, de ablakmosó robotot vagy porszívót igen.

A Roborock S50 az applikációján keresztül követhető és időzíthető, így távollétetekben megoldja a feladat oroszlánrészét. Tesztünk alatt is szinte tökéletesen teljesített, olvassátok el, ha porszívó vásárlásán gondolkoztok.

A PsIHPHuE kóddal 113 000 forintba kerül szállítási díjjal együtt, és EU raktárból érkezik, szóval akár már 1 héten belül útjára engedhetitek a lakásban.

Ha folytatnátok az önképzést, akkor nézzétek meg a további Xiaomi porszívókat a Geekmaxi oldalán. Többek között azért is érdemes meglátogatnotok, mert egy ott található nyereményjátékban akár egy Jimmy JV53-at is nyerhettek.

hirdetés