hirdetés

Miniatűr Kica masszázspisztoly, amit könnyű használni

Kicsi és könnyű, ez a fő erénye

hír
Miniatűr Kica masszázspisztoly, amit könnyű használni 1

Forrás: Aliexpress, KICA Official Store

írta: SonkaMod
2024-01-18

Teljesen érthető, ha valaki azért nem használ masszázspisztolyt mert nehéz. Mivel méretre is nagy a legtöbb ilyen eszköz, így elég nehéz őket használni. 1-2 percig még oké, de utána kezd fáradni a kéz és a kar, nem kellemes a használat a legtöbb ember számára, pedig amúgy nagyon hasznos eszköz. A Kica Mini 2 erre a problémára született meg válaszul, mert tényleg nagyon kicsi, ahhoz képest viszont abszolút hatékony gép. Nem a filléres kategória, de a nagyjából 18 000 forintos árával azért nem is drága.

Ha túl nagy erőt fejtünk ki, akkor egy idő után blokkol a motor, hogy ne tegyen kárt és a motor se égjen le. Az eszköz 10 órán keresztül képes működni egy töltéssel, tehát viszonylag ritkán kell tölteni, de Type-C portja van, tehát könnyűszerrel, akár egy telefontöltővel vagy power bankkel is feltölthetjük.

Piros és fekete színben is kapható, így legalább van férfiasabb és nőiesebb variáns is, bár ez nem nagyon lényeges egy ilyen eszköznél. Az ára szerintem abszolút kedvező, bár nem filléres, viszont a Kica nem is egy noname gyártó. Aliexpressen a VUBCDMYH587D  kuponkóddal lehet spórolni rajta, így pedig a végösszeg 18 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, díjmentes házhozszállítással.

hirdetés