hirdetés

Mindennapi Alis cuccainkat add meg nekünk ma

Hangszóró, zseblámpa és gamepad

hír
Mindennapi Alis cuccainkat add meg nekünk ma 1
írta: Don Kartács
2019-09-07

Nincsen hétvége érdekes és ár-érték bajnok termékeket tartalmazó Aliexpress válogatás nélkül, amibe az egyik személyes kedvencem – és egyben Top 3 „életem vétele” lista örökös tagja – is helyet kapott. Kivételes képességű BT hangszóró, ami itthon több mint dupla ennyibe kerül, USB-s zseblámpa és a Black Shark telefon óta ismert mobilos gamepad fogja kiakasztani a menőség métert.

Egyetlen bajom van vele, hogy nincs akkumulátora, azonban van egy hordozható verziója M4 néven, hasonló áron, ami ha csak megközelíti az M3 szintjén – és állítólag nemcsak megközelíti, hanem majdnem ugyanolyan jó is -, akkor minden idők egyik legjobb vétele Aliexpressen. Aki ennyit sem akar költeni, annak titkos esélyesként ott az Anker hivatalos boltja – ami nem egy budapesti utcanév -, ahol mindenféle, ár-érték bajnok zajongókat túrhattok ki.

USB-s elemlámpa

Személy szerint utálom töltögetni az elemlámpám telepeit. Sose tudom, hol vannak a 18650-es hengerek, vagy ha igen, nem tudom hol a Liitokala-Lii500 töltöm, ami egyébként az egyik legjobb ilyen jellegű termék.

Az egész mizériát zárójelbe tehetitek egy USB-n keresztül tölthető, beépített áramforrással rendelkező zseblámpával, amit felpattinthattok a kulcstartókra. Hasznos, amikor jöttök haza a kocsmából, akarom mondani a könyvtárból, és sok olvasástól nem találjátok el elsőre a kulccsal a zárat. Meg másodikra, harmadikra és negyedikre sem, aminek kizárólag a sötétség lehet az oka. Na ugye, hogy szükségetek van erre a 2440 Ft-os elemlámpára?

Mocute 058 vezetéknélküli mobil gamepad

Ha olvastátok annak idején a Black Shark Helo és Black Shark 2 telefontesztjeinket, akkor emlékezhettek rá, hogy az egyik legnagyobb móka a hozzáadott joypad  használata volt. Például PUBG-ben kicsit egyszerűbb mozogni a joystickkel, mint húzkodni a képernyőt, plusz vannak rajta programozható gombok, ami az igazi játékosok Szent Grálja: mindenki oda rakja kedvenc funkcióit, ahová akarja.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy így a képernyő teljes területét kihasználhatjátok, nem fogtok a saját kezetekkel beletakarni a megjelenítőn folyó eseményekbe, ami azért nem mindegy. Akinek meg gaming telcsije van, igazán megérdemel hozzá egy frankó Mocute 058-as gamepadet 5600 Ft-ért, ami bőven az áfa- és vámradar érzékelési területén kívül repül be az országba.

Bár ti mindannyian fekete öves Aliexpress nindzsák vagytok, ha mégis szeretnétek továbbképezni magatokat a Michael Dudikoff által elkezdett úton, és olyan mesterfogásokkal bővíteni repertoárotokat, mint a „hogyan keressünk Alin EU raktárat” vagy a „hol találom az áfa- és vámmentes szállítást”, akkor erre a linkre, vagy az oldal tetején lévő Aliexpress címkére nyomjatok.

hirdetés