hirdetés

Miért olyan népszerű a Roidmi márka a fogyasztók körében?

Az önürítős porszívók egyik sztárja az EVA (X)

hír
Miért olyan népszerű a Roidmi márka a fogyasztók körében? 1

Forrás: Roidmi.hu

írta: Don Kartács
2023-05-17

Jelenleg számos jól ismert márka van a globális takarítógép-piacon, köztük a Dyson, az iRobot, a Philips és a Roidmi. A Roidmi azonban egy feltörekvő brand, amely innovatív funkciói, megfizethető árai és kényelmes felhasználói élménye miatt sok fogyasztó elismerését kivívta.

Remek eladási számokat produkált a Roidmi

Az olyan e-kereskedelmi platformok, mint az AliExpress és az Amazon értékesítési adatai azt mutatják, hogy a Roidmi márka világszerte erős értékesítési számokat produkál. A „328 AliExpress Big Sale” esemény során a Roidmi 3000 darab EVA all-in-one padlótisztító robotot és 5000 darab Eve Plus robotot értékesített, amelyek kevesebb mint 48 óra alatt elfogytak.

Három fő oka van annak, hogy a Roidmi márka olyan népszerű a fogyasztók körében:

először is, a Roidmi ragaszkodik a termékinnovációhoz és a minőségellenőrzéshez. A takarítógépek piaci szegmensében meglehetősen sok márka versenyez a fogyasztók kegyeiért, a termékpaletta meglehetősen homogén, és sok induló vállalkozásnak nincs pénze és tapasztalata a termékkutatásba és fejlesztésbe való befektetéshez, aminek eredményeképpen csak alapvető tisztítási funkciókkal és korlátozott innovációval rendelkező készülékek születnek. Ezért a fogyasztóknak kiváló minőségű, többfunkciós és jól támogatott, innovatív termékekre van szükségük.

A Roidmi professzionális kutatási és fejlesztési csapattal és gyártóüzemmel rendelkezik, és létrehozta a Roidmi laboratóriumot, amely a porszívóiparban a legmagasabb technológiai szintet képviseli, ami növeli a Roidmi alapvető versenyképességét a kutatás és fejlesztés terén. A tisztítóberendezések piacán a tisztítási teljesítmény a legkritikusabb tulajdonságok egyike, ebben a motor jelentős tényező, amely befolyásolja a tisztítási képességeket. A tisztítási teljesítmény javítása érdekében a Roidmi kutatási és fejlesztési csapata folyamatosan tanulmányozta a motortechnológiákat is. Az aero- és hidrodinamikai kutatások és fejlesztések kombinálásával, valamint új anyagok alkalmazásával a Roidmi által használt motorok folyamatosan fejlődnek, a teljesítményük egyre inkább optimálissá válik.

A Roidmi továbbá jelentős áttörést ért el a szoftverfejlesztés, az intelligens porgyűjtő technológiák, az intelligens navigálás és a hangvezérlés terén, de az akkumulátor-technológia kapcsán is komolyabb fejlesztéseket eszközöltek. Jelenleg a Roidmi közel 400 szabadalmat jelentett be, köztük 30 találmányi szabadalom található.

A technológiai innováció iránti elkötelezettségének megfelelően a Roidmi legújabb terméke, az EVA padlótisztító robot nemcsak porszívózni és felmosni tud, hanem automatikusan tisztítja a felmosórongyot és összegyűjti a port is, így komplett megoldást kínál az otthoni takarítási kihívásokra.

Másodszor, a Roidmi termékek kiváló felhasználói élményt nyújtanak. A takarítóipar új kategóriájaként a hagyományos robotporszívóknak még mindig vannak hiányosságai, például a nem kellően alapos takarítás, a kis kapacitású portartályok, amelyek a kosz kézi ürítését igénylik, illetve a gyakori kézi beavatkozás, így nem valósulhat meg a hetekig tartó automatizálás.

A Roidmi pont ezeket a hiányosságokat próbálja meg kijavítani termékei fejlesztésével és törekszik a minél jobb felhasználói élmény elérésére.

Ilyen például a Roidmi márka másik modellje, a Roidmi Eve Plus önürítésre képes robotporszívó, amely megoldja a gyakori porszívózás problémáit. A porgyűjtő állomásba épített motor a takarítás befejezésekor 23 000 Pa szívóteljesítményt generál, amely a robotporszívó portartályban lévő koszt azonnal a 3 literes porzsákba szívja. A felhasználók könnyen és gyorsan, kézi beavatkozás nélkül gyűjthetik össze a port, elkerülve azt, hogy az összetakarított kosz bebüdösödjön, illetve a nem kívánt baktériumok tovább szaporodjanak. A gépet LDS 4.0 lézeres navigációs technológiával szerelték fel, amely a 2700 Pa szívóerővel kiegészítve könnyedén eltávolítja a padlóról a szennyeződéseket.

Az újabb modell, a Roidmi EVA, egy igazi mindenes bajnok, amely képes porszívózni, felmosni, automatikusan tisztítani a felmosórongyot és összegyűjteni a port, így valódi, teljesen automatizált takarítást érhettek el vele. A 3200 Pa-os szívóerővel és a felmosórongyra ható, 12 newtonos nyomással gyakorlatilag a hagyományos felmosással egyenértékű tisztítást lehet elérni.

hirdetés