hirdetés

Miért küzdenél? Suhanj a Fafrees F1 elektromos bringával!

Nem véletlenül vettük be az e-bike szezonvégi kiárusításba ezt a bringát

hír
Miért küzdenél? Suhanj a Fafrees F1 elektromos bringával! 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-20

Az elektromos kerékpárok világában a Fafrees F1 egy üdítő kivétel: stílusos, praktikus és minden megvan benne, amit a városi közlekedés során vagy akár hosszabb túrákon is értékelni fogsz. Egy ilyen bringával nincs szükséged arra, hogy a fáradtságon aggódj – az F1 segít, hogy minden tekerés könnyed és élvezetes legyen. Nem egy unalmas, átlagos biciklit kapsz, hanem egy elegáns, modern, praktikus eszközt, amely a mindennapok része lehet.

Az akkumulátor egyszerűen kivehető és otthon is könnyedén tölthető, mindössze 2-3 óra alatt, így nem kell aggódnod a hosszú töltési idők miatt. A LED-kijelző információt nyújt a sebességről, megtett távról, akkumulátor töltöttségi szintről, így mindig tisztában leszel a bicikli aktuális állapotával.

A gumiabroncsok EPS defektvédelmi rendszere gondoskodik arról, hogy a közlekedés során is biztonságban érezhesd magad. A 28 mm-es gumik kisebb felületen érintkeznek az úttal, ami gyorsabb és kevesebb erőkifejtést igénylő tekerést biztosít. A mechanikus tárcsafékek az első és hátsó kerekeken biztosítják a gyors és megbízható megállást, így nagyobb sebességnél is magabiztos lehetsz.

Mindezt figyelembe véve, a 291 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár valóban kiemelkedő, amit sikerült megszereznünk az e-bike kiárusításra a Geekbuyingnál. Ahhoz, hogy megkapd ezt az árat, használd rendeléskor az NNNRENDELJKINAIT238  kuponkódot! Fontos: állítsátok USD-re az oldal fizetőeszközét, mert forintban fizetve nagy lehet az árkülönbség.

hirdetés