hirdetés

Midea M6, az intelligens tisztítórobot elérhető áron

Itthon sokkal drágább

hír
Midea M6, az intelligens tisztítórobot elérhető áron 1

Forrás: Aliexpress, Midea Robot Vacuum Cleaner Store

írta: SonkaMod
2023-06-14

A Midea M6 egy viszonylag új, nagyjából féléves modell, ami bizony még a magyarországi piacra is bekúszott. Egy alapvetően fejlett, de 2023-ban alap porszívónak nevezhető eszköz. Rendben van a szívóereje, tud feltörölni, LiDAR szenzoros, jól kezeli a térképeket és abszolút megfizethető ársávban mozog. A hazai boltokban sem drága, a legolcsóbb helyen nagyjából 83 000 forint, viszont Aliexpressről rendelve sokkal olcsóbb, most már 53 600 forintért rendelhető.

Számos intelligens szenzorral felszerelték, amelyek lehetővé teszik, hogy szabadon, de biztonságosan mozogjon a helyiségekben. Így nincs veszélye annak, hogy összeütközik a bútorokkal vagy leesik a lépcsőn. Emellett legyőzi akár a 2 cm magas akadályokat is, és könnyedén átmegy kisebb küszöbökön és szőnyegeken.

Az MSmartHome applikációval beállíthatjuk a vízmennyiséget és a szívóerőt, ütemezhetjük a takarítást, vagy akár kiválaszthatjuk, hogy melyik területet tisztítsa a robot, ha pedig szeretnénk, hogy a készülék ne menjen be bizonyos helyiségekbe, például a gyerekszobába, akkor könnyedén létrehozhatunk virtuális falakat vagy tiltott zónákat az alkalmazáson keresztül. Az M6 kompatibilis a Google Assistanttel és az Amazon Alexával is, így egyszerűen hangutasításokkal is vezérelhető.

A Midea M6 alapgép már egy fejlett robot, viszont nem tartalmaz rengeteg fancy új dolgot, ezért olcsó. Ugyan a hazai boltokban sem drága, de súlyos tízezreket spórolhatunk, ha most Aliexpressről rendeljük. Az SS17  kuponkódot beütve és egyéb automatikus kedvezményeket kapva a kosárban lemegy az ára egészen 53 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig, szállítási költséggel együtt, lengyel raktárból rendelve.

hirdetés