hirdetés

Microsoft termékek 3000 forinttól

Júniusi őrület a Keysworlds-nél

hír
Microsoft termékek 3000 forinttól 1
Atika
írta: Atika
2020-06-16

A legnagyobb év közepi leárazás elkezdődött 2020-ban. A Keysworlds.com 2020-as évi nagy vásárának alkalmával akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhattok Office vagy Windows licenct. Ráadásul mostantól akár víruskergetőket is beszerezhettek náluk, így a biztonság miatt sem kell aggódnotok.

50% kedvezmény minden Office 2019 termékre

A BOFF50 kuponkóddal minden Office 2019-re és azt tartalmazó csomagra 50% kedvezményt kaptok, így az alábbi áron szerezhetők be:

20% kedvezmény biztonsági szoftverekre

Mind tudjuk, hogy manapság, amikor a pénzügyinket is online intézzük nagyon fontos a biztonság. Éppen ezért minden vírusirtó és biztonsági szoftver 20%-kal olcsóbban kapható a BOFF20 kuponkóddal.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép: Negative Space, Pexels

hirdetés