hirdetés

Mibro füles és mini autós porszívó kelleti magát a Cafagón

Még csak kuponra sincs szükségetek az alacsony ár eléréséhez

hír
Mibro füles és mini autós porszívó kelleti magát a Cafagón 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-03-14

A Cafago jellemzően úgy dolgozik, hogy alacsonyan tartja az árakat kuponok nélkül, így ugyan nincs konkrét akció, viszont mindig olcsók a termékeik. A mai felhozatalt egy TWS füles, a Mibro Earbuds 2, és egy vezeték nélküli, autóban is használható porszívó teszi ki, mindkettő filléres, de hasznos kütyü. A cuccokat kínai raktárból küldi a Cafago, ingyenes szállítás mellett, az áfát fizeti a termékek után a webshop.

A sportolás sem esélytelen vele, hiszen IPX5 szabvány szerint áll ellen az izzadságnak, ami a legnagyobb veszélyt jelenti az ilyen eszközökre nézve edzés közben. Összességében egy nem túl különleges, ám szolid, pofás és olcsó eszközt dobott a Mibro a piacra, amiért 6500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek. Ez nem egy jelentős összeg, vagyis olcsón lehet egy jó kis szaladgálós TWS fülesetek, ingyenes szállítás mellett, a Cafago pedig fizeti az áfát a termék után.

hirdetés

Mini vezeték nélküli porszívó – A morzsát is felszedi, de autóban is használható

A mini porszívóknak a normál takarító eszközök mellett is van létjogosultsága, egyrészt a konyhában lehulló ételmaradékok miatt nem érdemes előszedni a nagyágyút, másrészt pedig vannak helyek, ahová csak az ekkora eszközök férnek be. Az sem mellékes, hogy egy ajtó tetejét lehúzni sokkal egyszerűbb egy fél kilós cuccal, mint egy böszme nagy hagyományos porszívóval, az autó üregeinek takarításáról már nem is beszélve.

A Cafago kínálatában elérhető nem brandelt cucc szívóereje 9000 Pa, ez nagyjából az átlagot jelenti az ilyen típusú eszközök között. Az 1800 mAh-s akkumulátorával 40 percnyi üzemidő jön össze, ami nem rossz ebben a kategóriában. A szűrője, illetve a motort tartalmazó testen kívül minden részegysége mosható, így a takarítása is nagyon egyszerű. A termék különlegessége, hogy nemcsak szívni, hanem fújni is tud, így használható pumpaként is, mindenféle felfújandó eszközökhöz. Referenciaként a strandoláshoz használható úszógumit adják meg, amit 20 másodperc alatt képes telenyomni levegővel a mini porszívó, a művelet elvégzéséhez pedig egy spéci toldatot is adnak.

A praktikus kütyüért 7200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek kínai raktárból, ingyenes szállítás mellett. Az ár eléréséhez kuponra sincs szükség, a Cafago pedig fizeti utána az áfát, így többletköltségekkel nem kell számolnotok.

hirdetés