hirdetés

Mi kell a népnek?

Xiaomi Fimi A3, Mi 9T Pro, Amazfit Bip és R2-D2

hír
Mi kell a népnek? 1
Rolla
írta: Rolla
2019-09-05

Vannak olyan termékek a piacon, amik akár heteken keresztül tartják pozíciójukat a népszerűségi listán. Igazából teljesen jogosan, hiszen ami jó, az jó, el kell ismerni. Ilyen például a Xiaomi Fimi A3 drón, az Amazfit Bip vagy a legújabb Mi 9T Pro is, de annak érdekében, hogy tovább bővíthessük tudásunkat, mutatok egy jó konyhai eszközt is. Külön öröm, hogy mindegyik termékhez jár kupon is, így a minőség mellett az ár miatt sem kell aggódnotok.

4000 mAh-s aksi szolgáltatja a szükséges teljesítményt, és a Mi 9T-vel ellentétben itt nem 18, hanem 27 W-os gyorstöltés jár, ami a gyártó ígérete alapján elég szép számokat fog hozni: 30 perc alatt 58%-ra, 74 perc alatt pedig maxra pumpálhatjátok fel a telepet.

A különlegességek között találtok továbbá kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasót, NFC-t az elektronikus fizetéshez, Bluetooth 5.0-t, Game Turbo 2.0-t és régimódi romantikusok és Type-C átalakító gyűlölők számára jack csatlakozót.

Ha szeretnétek rá lecsapni, akkor a 6/64 GB-os változatot a 3MBK0RZ4 kóddal 127 000 forintért rendelhetitek meg. Szállításnál az EU Priority Line a nyerő, így nem kell bajlódnotok az áfával és a vámmal.

Xiaomi Huami Amazfit Bip okosóra

Ha a sportolás miatt szeretnétek beszerezni egy okosórát, de a hétköznapokban amúgy nem vagytok annyira órapártiak, akkor érdemes felvenni az Amazfit Bip-et a kívánságlistára. 30 napot is kibír egy töltéssel normál használat mellett, amit mi is teszteltünk, továbbá a beépített GPS segítségével akár a telefonotok nélkül is monitorozhatjátok aktivitásotokat. Ez nagy segítség, ha a zsebeteket lefelé húzó telefon zavar titeket futás közben, ráadásul a karkötő bírja a kiképzést, IP68-as védelme megakadályozza, hogy az izzadtság, eső vagy por kárt tegyen az eszközben.

A Mi Fit applikáción keresztül figyelemmel követhetitek fejlődéseteket és eredményeiteket, így biztos kaptok egy kis motivációt a tavaszi fáradtság leküzdéséhez. 20 000 forintért rendelhetitek meg. A 3NWBUC7J  kóddal 19 300 forintba kerül, és európai raktárból érkezik, így akár már egy héten belül meg is érkezhet.

Fimi A3 drón

Ha belehúztok a rendelésbe, akkor még egy kicsit tudjátok élvezni az őszi drónozás szépségeit, bár mivel nem egy romlandó eszközről beszélünk, ezért tavasszal majd újra elővehetitek, de mondjuk a tél közepén a befagyott Balaton látványa sem rossz . Tiszta, szélcsendes időben gyönyörű felvételeket készíthettek akár túrázás vagy nyaralás közben, izgalmas perspektívából rögzíthetitek az eseményeket, és közösségi oldal turbózására sem utolsó ötlet. Elektromechanikusan stabilizált kamerájával 1080p-ben rögzíthetitek a tájat, és ezt a képet élőben követhetitek a hozzá tartozó jó minőségű kontrolleren. Azt pedig, hogy ez hogyan is néz ki pontosan, megnézhetitek a tesztünkben.

Nagy “drónbetegség” a rövid akkumulátor időtartam, szerencsére itt kiküszöbölhetitek a pluszban rendelhető egységekkel, így nem veszítetek időt az aksitöltögetéssel. 90 000 forintba kerül két teleppel a 3GIGHPYP kóddal, ebben ráadásul már a szállítási díj is benne van. Németországból érkezik a termék, így tényleg ki tudjátok használni még idén a jó időt és a vámolási procedúra nyűgjét is elkerülhetitek.

Xiaomi OneMoon OA1 olaj nélküli fritőz

Ez a minimalista színfelhasználással készült R2-D2 nem más, mint egy olaj nélküli fritőz. Az ételek elkészítéséhez forró levegőt használ, így jóval egészségesebb ételeket készíthettek. Az eszköz használata nem igényel mérnöki diplomát, egy gomb van rajta, amivel időzíthetitek, továbbá a tea-rántotta beginner szinten állóknak is hatalmas segítség, hogy rengeteg recept van a neten ezekhez a készülékekhez. A 3NEFTDBV kóddal 22 000 forintba kerül, szállításnál pedig válasszátok az áfa- és vámmentes EU Priority Line-t.

hirdetés