hirdetés

Menő cuccok EU raktárból, áfamentesen

Xiaomi Jimmy JW31 akkumulátoros mosó

hír
Menő cuccok EU raktárból, áfamentesen 1
írta: Toobee
2019-07-03

A mai válogatásban csupa olyan kütyüt fogtok találni, amiket EU raktárból küldenek, ezért áfamentesen juthattok hozzá, rekordgyorsasággal. A nem titkolt favoritom is akciós, a Xiaomi Jimmy JW31, melynek a megvétele óta számtalan bringa pihente ki a sarazás utáni fáradalmakat, sok-sok autó tisztult meg, és megannyi „spriccelős” feladatra is befogtam már. A többi termék is hasonlóan sokoldalú, érdemes megnézni a felhozatalt.

Arra figyeljetek oda, hogy a Hecht ugyanilyen gépét nem érdemes megvenni, ugyanis drágábbra jön ki, mert nem jár hozzá semmi, se akku, se töltő, így a Xiaomi készülékével jobban jártok. Kiegészítőkben nagyon erős a Xiaomi Jimmy JW31, a konkurensekhez nem jár ennyiféle fej és a remek táska. 46.000 Ft-ba kerül ez az elképesztően kompakt, sokoldalú mosó a JW31HU kuponkóddal. A róla készült tesztemet itt olvashatjátok. Azóta rengeteget használom, bátran írjatok, ha felmerült bármilyen kérdésetek a géppel kapcsolatban.

Kugoo S1

Szeretjük és aktívan használjuk az elektromotor hajtotta gépeket, erről rengeteget beszéltünk már nektek. A Kugoo S1 a Xiaomi M365 és a Ninebot ES1 ellenfele, bár a Xiaominál jóval olcsóbban megvásárolható. A Lengyelországban található raktár és a szintén itt lévő szervizközpont nagyon biztató, ráadásul a termék ingyenes szállítással érkezik.

Menő cuccok EU raktárból, áfamentesen 2

A 8,8 amperórás akkumulátorral nyáron közelít a hatótáv a 30 km-hez, de 10 fokban is ki tudtunk belőle csikarni 22 km-t, ami nagyon szép eredmény. Természetesen ez erősen tömegfüggő, az án 60 kg-om alatt valószínűleg tudna többet. A motorja 350 wattos, a konkurencia rollereibe ennél gyengébbet építettek be, ezzel kisebb emelkedőket is könnyedén leküzdhetünk. A szokásos 100 kg-os teherbírás helyett 120 kg-ig fogadja a pilótákat, és a súlya is alacsony, mindössze 11 kg, így mozgatni is könnyű. A kormány magassága több lépcsőben állítható, mindemellett lehajtható is, így rendkívül kicsire össze tudjuk csukni, ami a mozgathatóságot segíti.

A kormányon lévő LCD kijelzőről közvetlenül leolvashatunk egy rakás adatot, nem kell a telefonunkat babrálni. Végsebessége 30 km/óra, ami veri a hasonló árú konkurenseket, és még tempomatot is építettek bele. A lengéscsillapító nagy előny a Xiaomihoz képest, az integrált – első és hátsó – fényszóró pedig növeli a láthatóságunkat, a gumik kialakítása miatt defekttől sem kell tartanunk, ugyanis tömör kerekekkel szerelik. Az sCi9pJG2 kuponkóddal és szállítással együtt 89.500 Ft-ot kell fizetnünk, így ez egy elég ütős ajánlat.

Xiaomi Mi Notebook Pro

A Xiaomi termékekről felesleges áradozni, biztos mindenkinek a könyökén jön már ki, egyszerűen fogadjuk el, hogy kiváló minőségben gyártanak, ehhez mérten pedig alacsony áron adják a termékeiket. Most egy igazi csúcsragadozót mutatok nektek, a Xiaomi Mi Notebook Pro 325.500 Ft-os áron vihető haza a 6rCvDw3w kuponkóddal.

A processzort az Intel szállítja, i7-8550U került a gépbe, mely mellé 16 GB RAM-ot és egy 256 GB-os SSD-t – PCIe NVMe – kapott a Xiaomi Mi Notebook Pro. Nagyon tetszik a gépben, hogy ezen felül kapott még egy helyet, ahova SSD-t rakhatunk, tehát igazán durva, hangtalan gépet faraghatunk belőle. A kijelző 15,6 colos, természetesen FHD felbontású – Gorilla Glass 3 védi –, a meghajtásáról pedig egy NVIDIA GeForce MX150 gondoskodik, 2 GB dedikált RAM-mal.

Többféle módon csatlakoztathatjuk az eszközeinket a masinához. Mivel 2019-et írunk, ezért két darab Type-C port is rendelkezésünkre áll, de van itt USB 3.0 is, valamint HDMI csatlakozó, úgyhogy akár két darab 4K-s kijelzőt is meghajthatunk vele. A beépített Bluetooth-on keresztül egeret, billentyűzetet kapcsolhatunk a Xiaomi Mi Notebook Prohoz, így nem kell feláldoznunk az egy szem USB csatlakozónkat.

Bámulatosan könnyű, mindössze 1950 gramm. A szoftverek miatt sem kell aggódnunk, Windows 10 Home Edition jár hozzá – magyarítható a nyelvi csomag letöltésével –, valamint 6 hónap Office használati jog. Mivel németországi raktárból küldik, az áfafizetés miatt sem kell aggódni, ráadásul elég hamar pötyöghettek rajta, nem kell rá heteket várni. A Mi Gaming laptop egyébként nagyon hasonló ehhez, nézzétek meg a róla készült tesztünket.

Menő cuccok EU raktárból, áfamentesen 6

Xiaomi Mijia Roborock S50

A Xiaomi Roborock S50 sokáig a kategória királya volt, aztán megérkezett az S6, mely még okosabb, még szebb, még jobb, de egy átlagos felhasználónak az S50 is tökéletes. Pont ezért írok most róla nektek, hiszen olcsóbban juthattok hozzá, az UN6FTHLS kóddal 122.000 Ft-ba kerül. Ebben benne van a szállítás is, ráadásul németországi raktárból küldik, így az áfára sem lesz gond.

Ugyan a drágább modellek közé tartozik, azonban aki nem akar több lépcsőben eljutni idáig, ne kísérletezzen mással, az út vége úgyis ez lesz (vagy az S55). A magas árért cserébe komplex szolgáltatásokat sorakoztat fel, és a fejlődés is elég szembetűnő az elődhöz képest.

Menő cuccok EU raktárból, áfamentesen 7

Nagyon kevés hibája van, de például a rongyszőnyegekkel nem tud mit kezdeni, illetve a dokkolása hektikus. A Roborock S50-nél már csak egyel jobb dolog van, az S6, de szerintem első gépnek bőven jó ez is.

A szívásereje vetekszik a vezető dél-koreai és amerikai gyártókéval, legalább olyan okos, ha nem okosabb. A lézeres feltérképezés miatt nagyon hatékony, végre fel is mos és a szőnyegen lévő kosszal is elbánik. A legfontosabb viszont az, hogy mindenféle küszöbön átjut, illetve applikáción keresztül is kijelölhető a takarítási terület. A Roborock S50 méltó versenytársa a Samsung, a Dyson vagy az iRobot termékeinek.

hirdetés