hirdetés

Mennyezeti BlitzWolf lámpák kuponos akcióban

Négyféle világítás is jó áron

hír
Mennyezeti BlitzWolf lámpák kuponos akcióban 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-08-17

A BlitzWolf már rendelkezik jó pár mennyezeti lámpával, amiből van okos és csak simán távirányítós változat is. A Banggoodon most négy darabra is kaptunk kedvezményes kupont, így jó áron lehet ezeket a LED-es világításokat megszerezni.

Mennyezeti BlitzWolf lámpák kuponos akcióban 2

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-LT38

Egy viszonylag egyszerű, alap LED-es lámpa a BW-LT38-as modell, ami 23 centiméter átmérőjű és 32 darab SMD 2835-ös LED került bele, amik 24 watt összteljesítményűek, és 2200 lumen fényerőre képesek. Ahogy elvárható egy ilyen eszköztől, lehet rajta állítani a fényerőt és még a színhőmérsékletet is. Akár 5%-os fényerőre is állítható, ami kellemes félhomályt biztosít. A vezérléshez egy távirányítót adnak hozzá, amin még egy 30 másodperces késleltető funkció is helyet kapott.

Bár alap mennyezeti lámpa a BlitzWolf BW-LT38, mégis állítgatható és távvezérelhető. Az ára nagyon barátságos, ha most rendeljük, akkor a BG1e77cf  kuponkóddal már 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjuk ingyenes, EU raktáras szállítással.

Mennyezeti BlitzWolf lámpák kuponos akcióban 3

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-LT40

Nem sokban különbözik ez a modell az eggyel fentebbitől, de azért nem ugyanolyan. A legnagyobb különbség, hogy a formája nem kerek, hanem négyszögletes, enyhe hullámokkal az oldalán. Legfeljebb 2200 lumen fényerőre képes, és ezt 40 darab LED-del hozza össze, a teljesítménye pedig 24 watt. A fényereje állítható, és akár még 5%-ra is le lehet szabályozni, a színhőmérséklete pedig szintén változtatható. Ahhoz, hogy ezeket állíthassuk, egy távirányítót adnak hozzá. Ennek is van félperces késleltetéses kikapcsolás funkciója.

A BW-LT40 lámpa kicsit drágább, pedig nagyon hasonló, de így sem mondható luxuscikknek a BGe2b87e  kuponkóddal elérhető 10 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ára miatt.

Mennyezeti BlitzWolf lámpák kuponos akcióban 4

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-LT20

Ez egy kicsit kakukktojás termék a listában, mert ez az egyetlen, ami okosfunkciókkal is bír. A 345 milliméter átmérőjű lámpatest kerek formájú és kifejezetten lapos, csak 6 centiméter a vastagsága. 24 watt teljesítmény mellett 1800 lumen maximális fényerőre képes, ami azt jelenti, hogy egy átlagos hálószobába elég belőle egy darab, de a nappaliba már érdemes többet venni. Remek dolog, hogy állíthatjuk a fényerejét, így nem kell mindig a legnagyobb erősségen használni, valamint a színhőmérséklete is változtatható 2700 és 6500 kelvin között. A BlitzWolf saját alkalmazásával vagy a Tuya, illetve Smart Life appokkal tud együttműködni, mivel WiFi hálózatra csatlakozik, és a telefonunkkal vezérelhetjük.

Ahhoz képest, hogy okoslámpa, igen jó áron lehet megrendelni, felhasználhatjuk hozzá a BG69809b  kuponkódot, amivel csak 10 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, de már csak pár darab van belőle csehországi raktáron.

Mennyezeti BlitzWolf lámpák kuponos akcióban 5

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-LT39

A legfurább lámpa mind közül a BW-LT39, mert ez nemcsak lámpa, hanem egyben Bluetooth hangszóró is. 24 centiméteres köralakú lámpatesttel rendelkezik, és 1800 lumen maximális fényerőre képes. Változtatható a színhőmérséklete 2700 és 6500 kelvin között, és természetesen a fényereje is állítható, az extra benne viszont, hogy ez még RGB-s is, tehát bármilyen színben képes világítani. Az eszközt okostelefonos appal és távvezérlővel is irányíthatjuk, kapcsolgathatjuk, változtathatjuk a színét vagy éppenséggel időzíthetjük. Az igazi agyeldobós tulajdonsága viszont, hogy a közepében van egy 5 wattos Bluetooth hangszóró, amire ráküldhetjük a kedvenc zenénket, ami így a plafonról fog szólni.

Az érdekes mennyezeti lámpa baromira nem drága, pedig egyben egy hangszóró is, és mindenféle színben képes világítani. A Banggoodon a BGHU2467  kuponkóddal rendelhetjük meg mindössze 13 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással, EU raktárból.

hirdetés