hirdetés

Meglepően ütős lett a 15. Crazy Thursday felhozatala

Robotporszívó, mennyezeti lámpák, air fryer és egyebek

hír
Meglepően ütős lett a 15. Crazy Thursday felhozatala 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-07-28

A Banggood erősen bekezdett a mai napi Crazy Thursday-en, hiszen egyrészről hatféle terméket is rendkívüli akcióban hozhatunk el, másrészt ezeknek az árai tényleg fergetegesek lettek. A felhozatal nagyon erős, van benne Xiaomi robotporszívó, többféle okos lámpa, okos air fryer, fogkő eltávolító és egy csecsemő ringató szék is. Az ajánlatok csak holnap reggel 10 óráig érvényesek, így érdemes sietni a rendeléssel.

A Crazy Thursday úgy működik, hogy a gyűjtőoldalon rá kell kattintani a piros „Get” gombra,

ekkor megkapjuk az akciós kupont, majd tovább haladva a termékoldalra, azt a kosárba kell tennünk, utána tudjuk kiválasztani a begyűjtött akciós kupont, amivel már remek áron megvásárolhatjuk a terméket. Bár leírva bonyolultnak tűnik, valójában egyáltalán nem az.

Meglepően ütős lett a 15. Crazy Thursday felhozatala 2

Forrás: Banggood.com

Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+

A Vacuum-Mop 2 Pro+ legfeljebb 3000 Pascal szívóerejű, de persze lehet gyengébbre is állítani, ugyanis 4 lépcsőben változtatható az erőssége. A gép nem lézeres szenzorral, hanem kamerával készíti a térképet, amit megjegyez, és fel is osztja helyiségekre, amiket el lehet nevezni, és takarítási sémákat beállítani rájuk. Az egyik legalacsonyabb robotporszívó a piacon, így sok helyre befér, és nem szorul be sehová, mert a kamerájával látja, ha valahol nem fog elférni. Fejlett tárgyfelismerő rendszere van, óvatosan közelíti meg a berendezési tárgyakat és nagyon figyel rá, hogy semmiben se tegyen kárt. Lehet neki virtuális falat húzni, kizárni területeket, hogy hol ne porszívózzon vagy ne töröljön fel, illetve felismeri magától a szőnyegeket, és ilyenkor rögtön megemeli a teljesítményt. A feltörlésnél lehet állítani az elhasználandó vízmennyiséget, amit egy elektromos pumpa vezérel. Mivel ez is egy Xiaomi termék, így értelemszerűen a Mi Home appban lehet mindenfélét állítgatni, illetve távolról vezérelni a porszívót.

Ez a gép a hazai boltok polcain 120 000 forinttól indul, de Kínából természetesen jóval olcsóbb. A Crazy Thursday-en megvásárolhatjuk már 91 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ami igencsak jutányos ár egy ilyen remek gépért, főleg, hogy ingyen szállítják házhoz és EU raktárból.

Meglepően ütős lett a 15. Crazy Thursday felhozatala 3

Forrás: Banggood.com

Ualans fogkő eltávolító

Bár megoszlanak arról a vélemények, hogy otthon eltávolítható-e a fogkő, vagy muszáj vele szakorvoshoz fordulni, de ebben a kérdésben nem szeretnénk egyértelmű állást foglalni. Az olcsó, otthoni fogkőeltávolítók kisebb rezgésszámmal dolgoznak, mint a profi eszközök, és vízhűtésük sincsen. Ez azt eredményezi, hogy nem is fogkő, hanem inkább csak a makacsabb lepedék eltávolítására alkalmasak.

Az Ualans eszköz négyféle üzemmóddal rendelkezik, és automatikusan érzékeli, ha rácsúszunk az ínyre, ilyenkor megállítja magát, tehát nagy kárt nem okozunk vele. Az elején található egy beépített LED, ami szolgáltat egy kis fényt, hogy pontosan lássuk, azt a fogat, amelyikkel éppen dolgozunk. IPX6 vízállósággal rendelkezik, tehát nyugodtan tisztíthatjuk a csap alatt. USB-s töltőkábelt adnak hozzá, amivel újratölthető a benne lévő aksi.

Hogy mennyire hasznos az eszköz, az kérdéses, de drágának nem nevezhető. A Crazy Thursday-en 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ami nagyjából a fele egy profi fogkőeltávolítás költségének egy magánpraxisban.

Meglepően ütős lett a 15. Crazy Thursday felhozatala 4

Forrás: Banggood.com

Marpou okos mennyezeti lámpa

A Marpou okos fényforrása egy 30 centiméter átmérőjű mennyezeti lámpa, ami 30 wattos és maximum 2200 lumen fényerőre képes. Természetesen dimmelhető, és a színhőmérséklete is állítható 2700 és 6500 kelvin között. Felcsatlakozik az otthoni WiFi hálózatra, telefonról lehet ki-be kapcsolni és teljesen testre szabni, ráadásul mindezt nemcsak a közeléből lehet megtenni, hanem akár a világ másik oldaláról is. Okosotthonba integrálható, tehát lehet rutinokat megadni neki, vagy szimplán hanggal vezérelni, de van még egy különlegessége a terméknek, mégpedig az, hogy ha bekapcsoljátok rajta a mozi módot és a telefonotok kameráját a TV-re irányítjátok, akkor a lámpa színeit az adott filmhez, műsorhoz igazítja.

A termékért 18 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetni a Crazy Thursday-en, ami kicsit drágább, mint az olcsóbb kínai okoslámpák, de ez egy fokkal többet is tud.

Meglepően ütős lett a 15. Crazy Thursday felhozatala 5

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-AF1 air fryer

A BlitzWolf BW-AF1 forrólevegős fritőzzel egészségesebben étkezhetünk, és energiát is spórolhatunk. A hasznos térfogata 6 liter, így több személyre is süthetünk benne, pillanatok alatt felfűt, és egy rakás előre definiált módja van. Mivel kisebb és gyorsabb, mint egy hagyományos sütő, így egy csomó áramot takaríthatunk meg, hiszen egy nagyfogyasztót váltunk ki vele, mégis az a legjobb benne, hogy okosfunkciókkal rendelkezik, így a telefonunkról vezérelhetjük. Elsőre úri huncutságnak hangzik, de sokszor hasznos lehet, mert lehet időzíteni, és saját magunk is összeállíthatunk sütési programokat a megfelelő hőmérséklettel és sütési idővel1800 watt teljesítményű a gép, és maximum 200 Celsius-fokra tud felfűteni. Belül szaftos, kívül pedig ropogós húsokat süthetünk benne, de akár az előre elkészített, fagyasztott kajákat is szépen megsüti.

A Crazy Thursday alkalmából, most mindössze egy napig csak 28 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a házhozszállítás pedig ingyen jár hozzá lengyel raktárból.

Meglepően ütős lett a 15. Crazy Thursday felhozatala 6

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-LT39 zenélő mennyezeti lámpa

A BlitzWolf BW-LT39 egy nagyon izgalmas lámpa, ami 24 centiméteres köralakú lámpatesttel rendelkezik, és 1800 lumen maximális fényerőre képes. Állítható a színhőmérséklete 2700 és 6500 kelvin között, és természetesen a fényereje is változtatható. Ez idáig egy egyszerű lámpa is lehetne, de ez még RGB-s is, tehát bármilyen színben képes világítani. A kütyüt okostelefonos appal és távvezérlővel is irányíthatjuk, kapcsolgathatjuk, változtathatjuk a színét vagy éppenséggel időzíthetjük. Az igazi agyeldobós tulajdonsága viszont, hogy a közepében van egy 5 wattos Bluetooth hangszóró is, amire ráküldhetjük a kedvenc zenénket, ami így a plafonról fog szólni. Hogy ennek mennyi értelme van, az jó kérdés, de biztos van olyan felhasználó, aki erre vágyik, mert az tagadhatatlan, hogy elég menő.

A Crazy Thursday-en nem üres lózung, hogy nagyon olcsó, mert mindössze 14 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, és ilyen alacsony áron még sosem láttuk ezt a lámpát. Ezt is ingyenes szállítással küldik, kínai raktárból, de plusz költségünk nem lesz vele.

Meglepően ütős lett a 15. Crazy Thursday felhozatala 7

Forrás: Banggood.com

Ringató pihenőszék

Egyéves korig ajánlott használni ezt a pihenőszéket, amibe a kisbabákat lehet beletenni, és altatni. Bár nem a legegészségesebb módja ez az altatásnak, van, amikor egy szülő mindent megtesz, hogy aludjon a gyereke. A pihenőszéket a legtöbb baba imádja, a ringatós variáns pedig egy jó nagy pluszt jelent. Nem feltétlenül alváshoz, de megnyugtatáshoz biztosan jól használható.

Maximum 9 kilogrammos bébit lehet beletenni, és ötpontos öv tartja a helyén. Az ülőke huzat leszedhető és mosható, ami nagyon fontos egy ilyen eszköznél. Csak simán ülésnek is használható, de annál többre képes az eszköz. Beépített hangszórója van, és beépített zenékkel tudja nyugtatni a gyerkőcöt, de Bluetooth-szal is rácsatlakozhatunk, és betehetjük a csöppség kedvenc muzsikáját. A másik nagy feature a ringatás, amiből ötfélét tud, és ezzel megnyugtatja a babát, de tartozik hozzá egy távirányító is, hogy ne kelljen hozzányúlni a kezeléséhez.

A Crazy Thursday alkalmából mindössze 24 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni. Ez az összeg egyáltalán nem sok, hiszen itthon hasonló tudású pihenőszéket csak jóval drágábban kapnánk.

hirdetés