hirdetés

Megjelent az új, nagy teljesítményű Fossibot power station

A bemutató alkalmával nyomott bevezetőáron érhető el

hír
Megjelent az új, nagy teljesítményű Fossibot power station 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-06-14

Megjelent a Fossibot új, nagy kapacitású energiatárolási megoldása, az F3600, aminek a nevéből már kitalálható az egyik legfontosabb paramétere: 3600 W-ot tud leadni, erről már azért elég sok eszköz – konkrétan a fél konyha – életben tartható. A megjelenés alkalmával a választható szettek most olcsóbbak, mint amennyi az esemény utáni ár lesz, ezeket ezen az aloldalon láthatjátok. Többféle csomag közül választhattok, de egy dologban közösek: mindegyik az új Fossibot F3600 köré épül.

Szóval mindent lehet tölteni mindennel, de ugye a bemeneti oldalon is be kell valahogy vinni az energiát. Erre 2200 W áll rendelkezésre a hagyományos hálózati oldalon, míg napelemből 2000 W teljesítmény aggatható rá, ez összesen 4,2 kW, ezzel 1,5 óra alatt telepumpálható az F3600. Érdekes apróság, hogy a telep oldalából kipattintható egy elemlámpa is, arra az esetre, ha éjszaka kéne használni a terméket.

A Fossibot üdvöskéje a hagyományos tápellátáson túl UPS üzemben is képes működni,

vagyis áramkimaradások esetén azonnal átkapcsol akkumulátorra, és például megakadályozza az ebből származó adatvesztéseket. A LiFePO4 akkumulátorok 6500 ciklust bírnak, így meglehetősen hosszú az élettartamuk, a gyártó 10 évet ad meg erre. A zavartalan működést 9 beépített védelem biztosítja, ilyenek a túlfeszültség, a túláram, a túltöltés, a rövidzár és hasonlók, bővebben a sajtóanyagban találjátok ezeket.

A Fossibot F3600 háromféle kiszerelésben is kapható, ezek csak abban térnek el egymástól, hogy hány SP420-as napelemet csomagolnak melléjük. Az alap inverter ára a 200F3600  kuponkóddal 666 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg a napelemmel kiegészített szettek árai az alábbiak szerint alakulnak:

  • Fossibot F3600+1 darab SP420 851 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., kuponkód: 100F3600SP420 
  • Fossibot F3600+2 darab SP4201 022 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., kuponkód: 140F3600SP420 

Vannak még nagyobb szettek, ezeket az esemény aloldalán találjátok. A termékeket EU raktárból küldik, a szállítás jellemzően pártíz euróból kijön.

Mivel a Fossibot power stationt már LiFePO4 akkumulátorokkal szerelik, így akár 3500 feltöltési ciklust is kibír. Az F2400-ért, a cPry5PyG  kóddal 396 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ami nagyjából 30 000-rel kevesebb, mint korábban.

hirdetés