hirdetés

Megint van kuponos okos radiátorvezérlő

Okos megoldás a rezsiárak ellen

hír
Megint van kuponos okos radiátorvezérlő 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-09-06

Beütött a nem rezsicsökkentett számlák első köre, és máris leterheltek lettek az MVM vonalai. Legjobb, ha ki tudunk maradni az egész rezsiparából, de sajnos ez egyáltalán nem olyan egyszerű. Érdemes valahogyan az átlag alá tornászni a fogyasztást, ami nem egyszerű, de vannak rá különböző megoldások. Az egyik ilyen, az okos fűtésvezérlés, amivel lehet spórolni, és ha csak a radiátorok szelepeit cseréljük le, akkor bizony nem igényel hatalmas ráfordítást sem. A Banggoodon újra kaphatók ezek a kütyük kedvezményesen, tehát lecsaphatunk rájuk, és még felszerelhetjük a fűtési szezon előtt.

Érdemes az összes szelepet ilyenre cserélni, mert akkor egy kerek, összehangolt rendszert vezérelhetünk. A felszereléssel nem kell sokat bíbelődni, a rendszert nem kell hozzá megbontani, így szakember sem kell hozzá feltétlenül.

Most újra kedvezményesen rendelhetjük meg a MoesHouse okos radiátor szelepeket, amik többféle kiszerelésben kaphatók. Fel kell hozzájuk használni a BG541583  kuponkódot, így egy termosztát fej 13 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, hubbal együtt pedig 22 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, de vannak kettő, három, négy és öt darabos szettek is, a kedvezményes árak pedig alább láthatók:

1 db szelep: 13 600 Ft
1 db szelep + hub: 22 900 Ft
2 db szelep + hub: 26 600 Ft
3 db szelep + hub: 34 900 Ft
4 db szelep + hub: 43 400 Ft
5 db szelep + hub: 51 900 Ft

hirdetés