hirdetés

Megint esett az iLife T10S önürítős robotporszívó ára

Most éri meg elkapkodni

hír
Megint esett az iLife T10S önürítős robotporszívó ára 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-13

Az iLife T10S önürítős robot már nem számít újdonságnak a piacon, korábban teszteltük is, akkor azonban még bőven 100 000 forint fölött járt az ára. Ugyan, ez a robot nem tudhat magáénak minden extrát, amit a csúcsmodellek, azonban nálunk nagyon jól teljesített, és már az akkori árán is szívesen ajánlottuk azoknak, akik valamilyen budget megoldást keresnek. Jelenleg 79 700 Ft-ért kuponozható az Aliexpressről, EU raktárból, ami nagyon kevés pénz a képességeit tekintve.

Az LDS navigációval a porszívó feltérképezi otthonod, és biztosítja, hogy minden területet lefedjen. Akár többszintes lakásokat is képes bejárni, és öt különböző térképet is el tud menteni. Így mindig személyre szabott tisztításra számíthatsz, attól függően, hogy melyik szinten kell takarítani. A 3200 mAh-s akkumulátorával akár 150 percnyi tisztítást is biztosít, ami elegendő egy 200 négyzetméteres otthon teljes takarítására. Az iLife T10S emellett kompatibilis a Google Asszisztenssel és Alexával, így hangutasításokkal vagy applikáción keresztül is irányíthatod.

Ha szeretnél többet megtudni erről a robotporszívóról, akkor itt elolvashatod a róla készült tesztünket. Az ára jelenleg az NJGG7WWPQMDY  és RendeljFS30  kuponkódok együttes használatával 79 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Ingyenes szállítással, francia raktárból, egyéb költségektől mentesen érkezik otthonodba.

hirdetés