hirdetés

Megérkeztek március első Cafago ajánlatai

Tavaszindító akciók

hír
Megérkeztek március első Cafago ajánlatai 1

Forrás: Cafago

írta: hajas
2022-03-04

Ismét hoztam nektek néhány remek ajánlatot a Cafagótól. A mai válogatás is elég vegyes lett, ugyanis lézergravírozót, szolár lámpát, otoszkópot, gamer egeret és retro játékkonzolt vásárolhattok meg kedvezményes áron.

SCULPFUN S9

A SCULPFUN S9 egy lézeres gravírozó, melyet a gyártó szerint akár 10-20 perc alatt is össze tudtok építeni. A masszív kialakítású készülék jelentősebb elemei fémből készültekA lézer 5,5 wattos teljesítménnyel rendelkezik, amivel akár 15 milliméteres fát és 10 mm-es akrilt is át tud vágni, így lehetőségetek van mindenféle bonyolult formát kivágni, de persze simán juttathattok mintát bőrre, fémfelületekre, kerámiára vagy akár textilre is. A munkafelület nagysága akár 42×41 centiméter is lehet, a mintákat pedig Windows vagy Mac számítógépről is ráküldhetitek. A CFJW5916 kuponkóddal 104 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg EU raktárból.

Tomshine szolár lámpa

Hamarosan beköszönt a jó idő, így lassan ideje elgondolkozni a kültéri dekorációk beszerzésében. Egyre népszerűbbek a szolár lámpák, melyek jelentősen feldobják a kertek, teraszok hangulatát. A Tomshine egy csillára hasonlít leginkább, tetején található a napelem és az akasztója. Az alján egy 110×200 milliméteres búra kapott helyet, ebben található a 0,065 wattos fényforrás, ami 8 lumenes fényerővel rendelkezik, és 6 órás töltést követően akár 8-10 órán keresztül is tud világítani a lámpa. IP44-es minősítésének köszönhetően nem esik baja, ha elázik az esőben. 9600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Kínából.

Retro Mini játékkonzol

Manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek a retro játékok, és ezt a kínaiak is tudják. Ez a retro mini játékkonzol szinte kiköpött mása a 80-as években bemutatott NES-nek, és hasonló funkciókkal is rendelkezik. Összesen 620 darab előre telepített videójátékot telepítettek rá, így a család minden tagja megtalálja rajta a kedvencét. Egyszerre akár ketten is játszhattok vele, hiszen két kontrollert is adnak hozzá, de ezeken túl találtok még egy AV kábelt, egy adaptert, valamint egy tápkábelt is. 7800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Kínából.

Kamerás fültisztító

Biztosan többször hallhattátok már, hogy a fültisztító pálcika nem épp a legjobb eszköz a fülek tisztításához, hiszen akár árthattok is vele, például eltömíthetitek a hallójáratotokat. Ez a fültisztító gép jobb alternatíva, mint a hagyományos pálcikák. Különböző fejek járnak hozzá, amivel könnyedén tudjátok tisztítani a füleiteket. Található egy kamera a végén, tehát otoszkópként is használhatjátok, így azt is látjátok a telefonos applikáción, hogy milyen állapotban vannak a hallójáratok. A kütyü egy töltéssel 70 percig üzemel, töltése pedig csupán fél órát vesz igénybe. 8300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolhatjátok meg a Cafago kínai raktárából.

hirdetés