hirdetés

Megérkeztek a Cafago eheti akciós termékei

Egy komolyabb 3D nyomtatót és Bluetooth nyomkövetőt vásárolhattok most olcsóbban

hír
Megérkeztek a Cafago eheti akciós termékei 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2024-02-06

Jön a jó idő végre, és mindenki nekiindul a nagyvilágnak, így sokkal nagyobb eséllyel hagyjuk el a cuccainkat valami távoli helyen. Erre kínál megoldást a Cafago filléres nyomkövetője, amivel szinte bárhol megtalálhatjátok az elveszett tárgyakat, vagy kiskedvenceket, hiszen az Apple AirTag globális helymeghatározó rendszeréhez csatlakozik. Ha mégis inkább otthob szöszmötölnétek, egy leértékelt 3D nyomtatót ajánlanak a figyelmetekbe.

A Cafago ED6901  kuponjával a listaárhoz képest most jóval olcsóbban, 153 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, német raktárból, ingyenes kiszállítással.

F02 Bluetooth nyomkövető

Az F02 nyomkövető egy miniatürizált Bluetooth-os eszköz, amelyet a fontosabb tárgyakra lehet fellógatni leginkább úgy, mint egy pici bilétát. Megdöbbentően egyszerű kinézetű, egy 2,9×2,9×1,1 centiméteres pici műanyagtok, amin a felfogatónyílás foglal még helyet, és csak 7 grammos. Egy CR2032 elem működteti, a gyári adatok alapján 10 hónapig bírja csere nélkül a strapát. A nyomkövető működésének alapját a Bluetooth adja, a közelben levő tárgyakat könnyen megtaláljátok, hangot is képes kiadni a keresett Tag. Hatótávon kívül az Apple AirTag globális helymeghatározó rendszeréhez csatlakozik, azaz  a közelben lévő Apple eszközök segítségével pozicionálja az elveszett tárgyat. Amikor az elveszett eszközt megtalálja a hálózat valamelyik készüléke, auto­ma­ti­ku­san értesítést kaptok. A nyomkövető megfelelt az Apple MFI tanusítványának, rátehetitek akár kutya nyakörvre, táskára, kulcsra vagy pénztárcára is. Semmilyen szofvert nem kell letöltenetek hozzá, az Apple Find my applikációval használhatjátok.

A Cafago az F02 nyomkövető négy darabos csomagját 7200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adja, darabja még 2000 forintba sem kerül. Kínából, költségmentesen szállítják.

hirdetés