hirdetés

Megérkezett az új 1More PistonBuds modell

Még több, még jobb

hír
Megérkezett az új 1More PistonBuds modell 1

Forrás: Aliexpress; 1MORE Official Store

írta: Atika
2024-03-19

A 1More a mai napig egy verhetetlen kínai audió márka, éppen ezért örülünk mindig, amikor felbukkan egy-egy új modelljük. Most a PistonBuds széria kapott új tagot, ez a PistonBuds Pro Q30 nevet kapta. In-ear TWS fülhallgató aktív zajszűréssel, egy kis extra színnel feldobott dizájnnal, remek üzemidővel és meglepően alacsony árazással. A specifikációhoz képest nagyon olcsón, 13 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni Aliexpressen a RENDELJKINAIT5  kuponnal.

Mikrofonból is rendelkezik fél tucattal a két bogyó, amelyek hatékonyan, egy AI-t is használó algoritmussal szűrik ki a háttérzajokat és jelentősen csökkentik a beszélgetésbe beszűrődő szélzajt is, ami gyakran komoly probléma az ilyen fülhallgatóknál.

Az érintéssel vezérelhető PistonBuds Pro Q30 Bluetooth 5.3-as szabványon keresztül kommunikál, aminek köszönhetően egy töltéssel 7,5 órát lehet vele zenét hallgatni kikapcsolt, míg 5 órát bekapcsolt ANC-vel. A töltőbölcső további 22,5 vagy 15 óra üzemidőt biztosít a füleseknek használattól függően, illetve elérhető gyorstöltés is, így 10 perc alatt 2 órára elég elektron pumpálható beléjük.

IPX5 vízállóssággal rendelkezik, tehát az izzadtságot és egy gyenge esőt még bőven kibír, nem kell tartani a beázástól. A vezérlése a 1More applikációból változtatható, és van egy gaming módja, amiben mindössze 8 ms-os késleltetést lehet elérni. Mindezt most meg lehet kapni a RENDELJKINAIT5  kuponnal 13 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ami több, mint jutányosnak mondható.

hirdetés