hirdetés

Megérkezett az Aufero Laser 2 lézergravírozó

A DIY rajongók remek társa

hír
Megérkezett az Aufero Laser 2 lézergravírozó 1
írta: hajas
2022-01-17

Akik kedvelik a DIY-t, vagyis a csináld magad barkácsolást, azoknak remek kelléke lesz egy lézergravírozó. Egy ilyen kütyüvel különféle anyagokra tudtok mintákat égetni, az egyszerűbb szövegektől kezdve a bonyolultabb mintákon át szinte mindent, csak a képzeletetek szab határt. Az Aufero Laser 2 lézergravírozó remek specifikációkkal rendelkezik, ráadásul az ára is egész jó.

A gravírozónak a mintákat a Windowsra és Linuxra elérhető LaserGRBL vagy a Windowsra, Linuxra és macOS-re elérhető LightBurn alkalmazással küldhetitek át a számítógépetekről, a képek formátuma pedig lehet többek közt JPG, PNG, BMP, DXF vagy NC. A készülék több védelemmel is el van látva:

  • Active Position Protection: a keret felemelése esetén a G-shock szenzor vízszintesen tartja a lézergravírozót
  • Active Connection Control: leállítja a munkát, ha megszakad az összeköttetés a számítógép és a készülék között
  • Exposure Limitation: kikapcsolja a gravírozót, ha sok ideig nem mozdul a fej
  • Power Safety Control System: áramingadozás esetén automatikusan kikapcsol az eszköz
  • Fuse Overcurrent Protection: túláram esetén a biztosíték kikapcsolja az eszközt

A Laser 2 több kiadásban rendelhető meg. Az alapverzió az LU2-2 83 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a gravírozásra optimalizált kiadás LU2-4 SF 114 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a vágásra optimalizált LU2-4 LF változat szintén 114 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhető meg az Ortur webáruházból. Ezek az összegek már tartalmazzák az adókat és egy év garanciát vállal a termékekre a gyártó. Minden nap az első három rendelő ingyen kap egy YRR 2.0 kiegészítőt, aminek az értéke 28 000 forint, míg a negyedik, ötödik és hatodik vásárló egy Z-Axis modullal lesz gazdagabb, aminek az értéke 21 800 forint.

hirdetés