hirdetés

Megérkezett a legújabb Cafago válogatás

Utazóbőrönd, fázisceruza, és sok egyéb a listában

hír
Megérkezett a legújabb Cafago válogatás 1

Forrás: Cafago.com

írta: Norbi
2022-03-31

Megkaptuk a Cafago eheti akcióit, és ezúttal is megosztjuk veletek ezeket az ajánlatokat. Ezúttal is nagyon vegyesre sikerült a szelekció, hiszen megtalálható benne a lézeres szintmérő, a fázisceruza, a bőrönd készlet, a mennyezeti lámpa és a levegőminőség mérő is. Természetesen az árak a szokásosan alacsonyak. A legtöbb termék a bőrönd szett kivételével kínai raktárból érkezik, de a szállítás minden esetben ingyenes, többletköltségekkel pedig nem kell számolnunk, ugyanis az árak tartalmazzák az áfát.

Háztartási levegőminőség mérő

A levegőminőség mérésre azért lehet szükség, mert így kiderül, hogy milyen az otthonunkban a levegő, és szükséges-e esetleg egy légtisztítót vásárolni. A levegőminőség monitorozását a megszokott PM2.5 értéken kívül a TVOC, HCHO és CO2 szintek vizsgálatával is kiegészíti. A TVOC (total volatile organic compounds) azon anyagok összessége, amik már alacsony hőmérsékleten is párolognak, tehát szennyezik a levegőt. A HCHO a formaldehid, ami a metán és más szerves vegyületek égésekor keletkezik, tehát a dohányfüst és a kipufogógázok is tartalmazzák, és a szmog fő összetevője. Az utolsó érték a széndioxid szintet jelöli, ez valószínőleg mindenki számára ismertebb, mint az előző két mutató. Ezenkívül még méri a hőmérsékletet és a páratartalmat is, ezt egy 4 színnel jelzett skálán ki is értékeli.

A készülék ára most mindössze 8600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., hasznos kiegészítője lehet lakásunknak, főleg ha erősebben szennyezett levegőjű környéken élünk.

KKmoon lézeres szintező

A szintező lézereket főleg az építőiparban használják falazáskor , vagy például térkövezéskor. Kiváltva ezzel az eddig használt madzagos megoldást. Ettől függetlenül otthoni barkácsoláskor is jól jöhet, egy polc felfúrásához is nagy segítséget nyújthat egy ilyen eszköz. Az önbeálló kialakításának hála nem kell bajlódni a vízszintbe állítással, függőlegesen és vízszintesen is két-két különböző egyenest tud megjeleníteni. Az áramellátásáról 2 db AA elem gondoskodik, súlya mindössze 400 gramm. A csomag része egy falra rögzíthető tartó is, de bármilyen tripodra felhelyezhetjük, mivel a jól megszokott szabvány menetet kapta. Kül- és beltéren egyaránt használható az eszköz, hála az IP54-es védettségnek. Az ára most mindösszesen 10 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). ingyenes szállítással, minden egyéb költségtől mentesen.

E27-es foglalatú mini LED csillár

Egy igen praktikus, jó áras terméket is ajánl a Cafago nektek, ami nem más, mint egy E27-es hagyományos foglalatba betekerhető kihajtogatható mini csillár. A 28 wattos fényforrást használhatjuk összecsukva, akkor nagyjáből úgy üzemel, mint egy villanykörte, viszont ha kihajtogatjuk a 4 elemét, akkor a fényt sokkal jobban szórja, nagyobb területet világítva meg ezáltal. Remek választás lehet garázsokba, tárolókba, de akár a hálószobába is. A fényereje 1500 lumen, színhőnérséklete 6500-7000 K.

Ára most igazán kedvező, hiszen 3300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjuk megrendelni ingyenes szállítással, amire már semmilyen plusz költség nem adódik hozzá.

Fázisceruza

Utolsóként egy szintén hasznos kis kütyüt ajánlunk nektek, ami nem más mint egy akár érintés nélkül használható fázisceruza, ami minden háztartásban jól tud jönni, akkor is ha nem vagyunk végzett villanyszerelők. Nagyon hasznos például, ha van egy nem működő elektromos berendezésünk, a segítségével akár laikusként is nagyjából meg tudjuk állapítani, hogy maga az eszköz a rossz, vagy a konnektor nem ad áramot, esetleg a vezeték szakadt meg valahol. Ezzel az információval már célzottabban tudunk megfelelő szakembert hívni. A ceruza két darab AG13-as gombelemmel üzemel. Érintés nélkül meg tudja állapítani hol található kábelszakadás, melyik vezeték élő, sőt még akkor is szól, ha az eleme lemerülőben van. Ez az okos kis szerkezet most csak 2300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és ennél jóval többet meg tudunk spórolni, ha okosan használjuk.

hirdetés