hirdetés

Megállíthatatlan TWS fülesek

Sabbat fülhallgatók akciósan

hír
Megállíthatatlan TWS fülesek 1
írta: Atika
2019-08-16

Pár hónapja járt nálunk a Sabbat E12, ami hiába volt kínai mércével viszonylag drága, mégis elnyerte a tetszésünket. Köszönhető volt ez a remek ergonómiájának, a hangminőségének és az aksiidejének, ami a maga 3-4 órájával nagyon jónak számít TWS körökben. Most hoztunk nektek kuponokat a testvéreire is, így rendkívül jó áron szerezhetitek be az egész családot.

A 8 órás zenehallgatást ígérő Sabbat E12 Ultra a SabbatE12T kuponnal 15 500 forintért, az E12 pedig a SABBE12 kóddal 14 800 forintért szerezhető be, a nagy eséllyel áfamentes EU Priority szállítással együtt.

Sabbat X12 Pro és X12 Ultra

A Sabbat olcsósított X szériája, de „nagyképűen” a Sennheiser bizonyos termékeihez hasonlítgatják magukat, ami azért valljuk be, elsőre eléggé nevetségesnek tűnik. Hiába, a hangminőség az hangminőség, az E12 után könnyen elhisszük, hogy hozzák ezt a szintet.

Az X12 Ultra a kettő közül a többet ígérő, viszont úgy látszik, hogy ez az ultra szócska egyet jelent a kamuflázs mintázattal a Sabbatnál, szóval ismét az E12 Ultra színeivel találkozhatunk. Az X12 Pro ezzel ellentétben elérhető visszafogott színekben, de ennél is találtam a fülesre nyomtatott csillagködöt, de legalább van szolid fekete-feketével színkombináció belőle.

A tudásukat tekintve szinte teljesen megegyezik a két modell, mindkettő Bluetooth 5.0-t, IPX5 védettséget és 60 mAh-s akksit kapott, amivel a gyártó szerint 6 órás üzemidő elérhető.

Az X12 Ultra kiváltsága az aptX tömörítésmentes adatátvitel, ráadásul kapott egy zajcsökkentő chipet, amivel szűrik az elektromos zajokat. Ezeken kívül mindkét füles használható külön-külön, négyszer lehet feltölteni őket a bölcsőjükkel, ami ráadásul 1 óra alatt telepumpálja az eszközöket. Szerencsére a remek specifikáció ellenére sem árazták túl a termékeket.

A Sabbat X12 Ultra a SabbatX12 kuponnal 12 800 forintért, a Sabbat X12 Pro pedig a SabX12Pro kóddal 11 800 forintért szerezhető be a jó eséllyel áfamentes EU Priority Line szállítási mód mellett

hirdetés