hirdetés

Mega leárazás a Geekmaxi oldalán, sok-sok akciós termékkel

Roller és egy power station a kiemelt termékek között

hír
Mega leárazás a Geekmaxi oldalán, sok-sok akciós termékkel 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-05-12

A Geekmaxi oldalán alig ért véget a májusi akciózivatar, máris mega leárazásba kezdtek. Az árakon csökkentettek egy újabb adagot, bizonyos termékek mellé pedig még ajándékot is csomagolnak, ezért most különösen érdemes szétnézni az oldalukon. Szokásunkhoz híven mi is kiemeltünk három darab terméket, ami különösen jó vételnek számít most. Ezeket kivétel nélkül európai raktárból, ingyenes szállítással vásárolhatjátok meg, és nem kell aggódnotok az extra költségek miatt sem. Az oldal minimum 1 év, de a Jimmy takarítógép esetében 2 év garanciát biztosít a gépekhez.

BLUETTI Poweroak EB55

Az EB55 egy 537 Wh kapacitású power station, amely jóval kedvezőbb árcédulával rendelkezik, mint a hasonló tudású társai. A terméket kimondottan arra tervezték, hogy áramkimaradás esetén se maradjatok áram nélkül, de probléma nélkül használható kihelyezett tápegységként is. Csak 700 wattnál kisebb teljesítményfelvételű gépek, készülékek üzemeltetésére alkalmas. Fizikai méretei sem túl nagyok, mindössze 278x200x198 mm-es. 45 watt teljesítményű Type-C port, négy darab USB-A, két 230-as dugalj és három DC csatlakozó található rajta, utóbbiakból az egyik egy szabvány szivargyújtó aljzat. Kétfajta színben is elérhető az EB55, fekete és kék verziók közül választhattok. Az Ig7LqMVW  kuponnal  most csak 181 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szállítás gyors és ingyenes, valamint a termékre 1 év garit is ad a gyártó. Más költségetek nem lesz vele kapcsolatban.

Jimmy PowerWash HW8

A Powerwash HW8 Pro kistesója 7000 Pa-os szívóerővel rendelkezik,amit egy 2500 mAh-s, kivehető akkumulátor lát el árammal, és 25 percre elég energiát tárol. A Próhoz hasonlóan itt is egy osztott folyadéktartályt kaptok. Az egyik részébe, ami 450 milliliter űrtartalmú, tiszta vizet kell tölteni, amit gombnyomásra tudtok a készülék feje elé spriccelni. A másik tartályba a koszos vizet gyűjti, ennek a kapacitása 350 milliliter. A kütyü fején a már jól ismert forgókefe található, ami a port, morzsát hivatott összegyűjteni, de még a nedves szennyeződéseket, például a kiömlött tejet, narancslevet is felszippantja, amit az előbb említett tartályba gyűjt össze. A víztartályba akár felmosó- vagy fertőtlenítőszert is adagolhattok, hogy még tisztábbá tudjátok varázsolni a padlót. Takarítás után a forgófejét önmagától képes megtisztítani a töltőállomáson, így ezzel sem kell foglalkoznotok. Az akku töltöttségét, a tartályok állapotát, illetve az esetleges hibakódokat a LED kijelzőn ellenőrizhetitek.

A készülék ára sokat esett a debütálása óta, jelenleg az S8Wsfjx2  kuponkóddal 46 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Geekmaxi EU raktárából, ingyenes szállítással, a garancia pedig 2 év.

hirdetés