hirdetés

Még több lehetőség

A legmegbízhatóbb Aliexpress boltok

hír
Még több lehetőség 1
írta: Rolla
2019-08-15

Az előző cikkben már említettem nektek olyan boltokat, ahonnan bátran vásárolhattok, hiszen majdnem 100 százalékban pozitív visszajelzéseket kaptak, továbbá már évek óta sikeresen működnek. Olvashattatok már női ruhaboltokról, kisállatok számára készített kiegészítőket áruló shopról és horgászcuccokkal foglalkozó eladóról is. Hogy kicsit bővítsük az ismereteinket, mutatok még néhány sellert, akiktől olcsó kütyüket szerezhettek be. Figyeljetek azért a 37 eurós áfahatárra, bár mondjuk a listán az utolsó boltot tekintve akár egy nagy doboznyi cuccot is beszerezhettek ennyiért.

Merry’s – Napszemüvegek

A közhiedelemmel ellentétben napszemüveget nem csak június 1 és augusztus 31 között hordhattok, így még egyáltalán nem késő leadni a megrendeléseteket. Női, férfi és gyermek kategóriát is találhattok, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt. 1500-3500 forint között találjátok a legtöbbet, így akár 3-4 darabot is vásárolhattok áfahatár alatt, 900 forintért pedig kemény tokot is rendelhettek hozzá. Nagyon sokféle modell közül válogathattok, és szerencsére sok visszajelzést láthattok képekkel.

 

Green Gardening Life – Kertészkedés

A kertészkedésbe való belevágásnak sok érve van. Ha szeretnétek igazán bio gyümölcsöt enni a kertetekből, zavarnak titeket a magas zöldségárak, esetleg a legújabb hobbitokat látjátok a kert művelésében, akkor ehhez megtaláltok mindent a Green Gardening Life-nál. A nagy locsolóktól a fóliasátrakig van itt minden, de szerencsére azokra is gondoltak, akik nem örököltek 5 holdnyi földet, hanem csak a balkonon nevelgetik cserépben a bazsalikomot. Számukra a földbe szúrható vízadagoló és kötöző segíthet abban, hogy ne menjen füstbe az egész project. Aki pedig csak dekorációt keres, annak is érdemes vetni a boltra egy pillantást, hiszen gyönyörű fényfüzéreket és művirágokat is beszerezhettek itt.

Jacky Peng Store – Sportruházat

Bár itt is elsősorban az urak vannak megcélozva, ettől függetlenül a hölgyek is találhatnak olyan kiegészítőket, amik teljes mértékben az unisex kategóriába sorolhatóak. Sportruházati bolt lévén olyanokra gondolok például, mint a símaszk, térdvédő, biciklis táska, síszemüveg vagy a motoros mellény. Igen, a futás, a biciklizés, a síelés és a nyílt vizi úszás mellett még a motorosokra is gondoltak, így igazából érdemes vetnie egy pillantást az oldalra mindenkinek, aki az előbb említett kertészkedés helyett extrém sportot választott szabadidős tevékenységként.

eHome és LemonBest – Háztartás és dekor

Nem kell százezreket költenetek ahhoz, hogy a lakásotokat kicsit felfrissítsétek, elég, ha körülnéztek ezen a két oldalon, ahol biztosan találtok jó ötleteket és kiegészítőket. A „nem hasznos, de szép” kategórián belül a falimatricáktól kezdve a lampionokig megtaláltok mindent, de tényleg mindent. Akár külön eseményekre lebontva – születésnap, karácsony, esküvő – is böngészhettek a dekorcuccok között, így biztosan egyedi, szép és legfőképpen olcsó látványelemekkel dobhatjátok fel a hangulatot. Továbbá olyan használati eszközöket is találhattok, amiknek a konyhában, a fürdőszobában vagy a kertben vehetitek nagy hasznát, kezdésnek gondoljatok például a tejhabosítóra, sütiformára, szerszámokra, kávékapszulára, illetve az örök kedvenc egymozdulatos dinnyeszeletelőre. Egyáltalán nincsenek elszállva az árak, így ha ügyesek vagytok, simán áfahatár alatt maradhattok.

hirdetés