hirdetés

Még sosem volt ilyen olcsó a Wanbo TT projektor

Most érdemes lecsapni rá

hír
Még sosem volt ilyen olcsó a Wanbo TT projektor 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-07-31

Az elmúlt években az otthoni szórakoztatás egyre nagyobb hangsúlyt kapott. Köztük velem is, igen sokan szeretnek otthonuk kényelmében mozizni és ennek egyik kulcseleme a vetítő lehet. A Wanbo TT projektor kiváló választás mindazok számára, akik egy sokoldalú, kompakt és megfelelő színvonalú középkategóriás eszközt keresnek elfogadható ár-érték arányban. Most érdemes lecsapnod rá, mert olyan alacsony áron szerezheted meg, amilyenen korábban még soha.

A Wanbo TT projektor számos speciális funkcióval rendelkezik, amelyek tovább növelik használhatóságát. A teljesen zárt optikai rendszer megakadályozza, hogy por kerüljön a készülékbe, így hosszú távon is megőrzi képminőségét. Az MTK9266-os processzor és az 1 GB RAM biztosítja a hatékony működést, míg a 8 GB eMMC tárhely elegendő helyet kínál az alkalmazások számára.

Alacsony zajszintje (amely kevesebb, mint 32 dB) biztosítja, hogy a vetítés során a készülék működése ne zavarja a filmnézést vagy a prezentációt.

A Wanbo TT projektor HDMI és USB portokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a csatlakozást számítógépekhez, játékkonzolokhoz, és egyéb eszközökhöz. A 3,5 mm-es jack aljzat lehetővé teszi a külső hangszórók csatlakoztatását, így a hangminőség tovább fokozható.

Mindent összevetve, a Wanbo TT projektor ár-érték aránynak megfelelő színvonalú képet, gazdag színvilágot és számos kényelmi funkciót kínál, amelyek biztosítják a kiváló szórakozási élményt bárhol és bármikor. Alacsony ára és specifikációi miatt kiemelkedő választás a középkategóriás projektorok között. Ha egy megbízható és sokoldalú vetítőt keresel, a Wanbo TT tökéletes választás lehet számodra. A TTWANBBO  kuponkód segítségével most az eddigi legalacsonyabbnak számító 77 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron lehet a tiéd.

hirdetés