hirdetés

Még olcsóbb lett a Tronsmart T6 Pro Bluetooth hangszóró

24 órás üzemidő, 45 W teljesítmény, EQ beállítások és powerbank funkció

hír
Még olcsóbb lett a Tronsmart T6 Pro Bluetooth hangszóró 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-17

Néhány napja adunk hírt róla, hogy a Tronsmart egyik legjobban sikerült hangszórója milyen alacsony áron fut, erre most tessék, még lejjebb zuhant ez az ár. A Tronsmart T6 Pro 24 órás üzemidejével, 45 W-os teljesítménnyel, EQ beállításokkal és powerbank funkcióval igazán erős modell. Tesztünk is készült róla, ahol szinte nagyítóval kellett keresnünk benne a hibát. Kuponnal most rendkívül kedvező áron tudod megrendelni a Geekbuyingtól, mindössze 15 700 forintot kérnek érte cserébe.

Egy töltéssel akár 24 órán keresztül is képes üzemelni, a működéshez szükséges energiát a hatalmas, 10 400 mAh-s akkumulátora biztosítja. Természetesen a vízállóságra is gondolt a gyártó, IPX6-os minősítéssel látták el, vagyis nem esik baja, ha véletlenül ráborul az üdítő, vagy elkapja egy zivatar egy kerti parti során.

Ha vásárlás előtt beírod a megfelelő mezőbe az NNNTSMT6P  kuponkódot, akkor 15 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudod megrendelni a Geekbuying cseh raktárából, ingyenes szállítás mellett.

 

hirdetés