hirdetés

Még olcsóbb lett a Smarock atkaporszívója

A Geekmaxin ráadásul már a Pro verzió is elérhető

hír
Még olcsóbb lett a Smarock atkaporszívója 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Atika
2023-01-05

A Smarock S10 atkaporszívóról már korábban is írtunk, azóta pedig már itt csücsül a termék a szerkesztőségünkben, így hamarosan részletesebben is olvashattok róla nálunk. Ám a Geekmaxi most szólt, hogy náluk a korábbinál is olcsóbban meg lehet venni a porszívót, ráadásul azóta megjelent a Pro változata is, ami kapott egy kis extrát, az ára viszont nem lett vészesen több ettől. Mindkét terméket EU raktárból szállítják, ingyenesen, további költségek nélkül.

A Smarock S10 Pro szinte minden tulajdonságában megegyezik az S10-zel, annyi különbséggel, hogy a fehér szín helyett már szürkében pompázik, de ami fontosabb, hogy kapott egy poratka szenzort. Ez az érzékelő figyeli, hogy az éppen takarított felületen mekkora a poratka koncentráció, és százalékos formában kiírja a kijelzőjére, így pontosan tudjátok, hogy meddig kell porszívózni a bútordarabot.

Ha meggyőzött benneteket a termék, akkor a Smarock S10-et 34 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg EU raktárból, ami lényegesen kevesebb, mint a konkurens termékek 45-50 000 Ft-os ára, és a szállítás is ingyenes. Ha pedig szeretnétek egy kis extrát, akkor ott az S10 Pro 39 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, amit szintén ingyenesen szállítanak EU raktárból.

hirdetés