hirdetés

Még olcsóbb a BlitzWolf BW-V4 projektor

Kiváló képminőség és könnyű használat

hír
Még olcsóbb a BlitzWolf BW-V4 projektor 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-16

A BlitzWolf BW-V4 projektor valódi társad lehet az otthoni mozizás vagy szabadtéri filmestek során, hiszen kiváló képminőséggel és rengeteg praktikus funkcióval rendelkezik. Az 1080P-s felbontás és az automata élességállítás biztosítja, hogy minden pillanat tökéletesen látható legyen, míg a stabil WiFi és Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a tartalom megosztása zökkenőmentes. Egy olyan készülékről van szó, amely megkönnyíti a technológia kezelését, hogy te az élményre koncentrálhass.

További különlegessége a lencsevédő rendszer, amely automatikusan aktiválódik, amikor bekapcsolod a készüléket. Ez nemcsak a lencse épségét őrzi meg hosszabb távon, de biztosítja, hogy mindig tökéletesen tiszta képet kapj. Az energiatakarékos LED technológia akár 50 000 órás üzemidőt is biztosít, így hosszú távon megbízható társ lesz a szórakozásban. Ha még többet szeretnél megtudni erről a vetítőről, olvasd el a róla készült tesztünket ide kattintva.

A BlitzWolf BW-V4 projektor most 51 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron érhető el a BGREUPV4BW  kuponkód felhasználásával. A vásárlás mellé ingyenes szállítást kapsz, így nem kell plusz költségekkel számolnod. Ezzel a projektorral garantáltan megteremtheted az otthoni mozi varázsát, vagy feldobhatod a szabadtéri filmnézéseket egyetlen gombnyomással.

hirdetés