hirdetés

Még mindig világelső az Ulefone Power Armor 13 strapateló

Nem új, mégis jó

hír
Még mindig világelső az Ulefone Power Armor 13 strapateló 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-07-12

Az Ulefone rendre hozza ki az érdekesebbnél érdekesebb strapatelefonjait és az az igazság, hogy ebben a szegmensben elég verhetetlenek. Nagyon sokféle modelljük van és még a pár évvel ezelőtt kiadottak is népszerűek, mert ebben a kategóriában jó készülékeket dob piacra az Ulefone. A Power Armor 13 az egyik kedvencem, ami ugyan nem egy új modell, de a mai napig nem jött ki telefonjuk nagyobb akkumulátorral. Elképesztő nagy teleppel rendelkezik, és olyan extrákat is tud, mint a lézeres távolságmérés, a vezeték nélküli töltés oda-vissza és emellett a hardver is ütős. Már az árcímke is igencsak baráti, kuponnal 85 500 forintért rendelhető.

Az oldalára került egy testreszabható gomb, erre különböző utasításokat adhatunk meg, például, hogy adjon le SOS jelzést, vagy indítsa el az iránytűt. A tetején egy infravörös szenzor kapott helyet, amivel távolságot tudunk mérni. Az oldalára pedig mágneses csatlakozó került, ahová endoszkópot lehet csatlakoztatni. A strapa követelménynek is megfelel a készülék, IP68 és IP69K minősítéssel rendelkezik, így védve van a víztől, a portól és az esésektől. A telefon Android 11 operációs rendszert futtat, ami nem mai csirke, de ez azért nem egy elfogadhatatlan tulajdonság.

Az Armor 13 még ma is elképesztően érdekes telefon és már abszolút baráti áron meg tudjuk rendelni. Banggoodon a BGXIFD951  kuponkódot kell bepötyögni hozzá, amivel már 85 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni ingyenes házhozszállítással, EU raktárból.

hirdetés