hirdetés

Még csak néhány hete kapható, de máris akciós a Poco F3

Így még jobban megéri

hír
Még csak néhány hete kapható, de máris akciós a Poco F3 1
írta: hajas
2021-04-06

Épphogy eltelt két hét azóta, hogy megjelent a Poco széria legújabb tagja, az F3. Már akkor is olcsónak számított a versenytársakhoz képest, most pedig már 106 000 forinttól elérhető a Snapdragon 870-es lapkával, 6 GB RAM-mal, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel és 5G-vel felszerelt modell, és a nagyobbik változatért sem kell sokkal többet fizetnetek.

Kamerás képességei sem gyengék, a hátuljára 3 darab szenzor került, ebből a fő lencse egy 48 MP-es Sony IMX 582, emellett van még egy 8 MP-es ultraszéles és egy 5 megapixeles makró egység, az elején pedig egy 20 MP-es szelfikamera található. A videókészítéssel sem lesz gondja, hiszen akár 4K 30 FPS-ben is képes tartalmakat rögzíteni, ráadásul van EIS, sőt, még 960 FPS-es ultralassítás mód is, amivel látványos és akár mókás képsorokat is felvehettek.

Az F3-at jelenleg fekete színben vásárolhatjátok meg a POCO Store európai raktáraiból. A POCO50 kuponkód 50 dollárt lefarag a végösszegből (ha esetleg nem működne, akkor érdemes később rápróbálni). A kisebbik, 6/128 GB-os változatért így 106 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, míg a nagyobbik, 8/256 gigás változatért 123 700 forintot kérnek. Mindenképp európai (spanyol vagy francia) raktárból rendeljétek meg a készüléket, hiszen így áfa- és vámköltségek nélkül postázzák, ráadásul az első 1500 rendelő ajándék Xiaomi Earbuds 2 fülest is kap.

Xiaomi Mi 11 Lite

A Mi 11 Lite nagyjából az F3-mal egy időben jelent meg. Az elejére egy 6,55 colos, FHD+ felbontású AMOLED panel került, aminek 90 Hz-es a képfrissítési és 240 Hz-es a mintavételezési rátája. A készülék eszméletlen vékony, csupán 6,81 mm vastag a háza, tömege pedig mindössze 157 gramm. A készüléket egy Snapdragon 732G hajtja, ami mellé 6 vagy 8 GB RAM és 64 vagy 256 GB-os tárhely társul. A hátán található a háromelemű kamerarendszer, aminek a fő szenzora 64 MP-es, de van még egy 8 MP-es ultraszéles és egy 5 MP-es makró kamera is. Az akkuja 4250 mAh-s, amit USB-C porton, 33 wattal tudtok tölteni. 

A Mi 11 Lite is elérhető európai raktárakból, ráadásul egy 40 dolláros Store kuponnal tudtok faragni a végösszegeken, így a 6/64-es modellt 93 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek, míg a 8/256-os változatot 126 700 forintért. 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+

A Xiaomi egyik legújabb robotporszívóján sem található már meg a LIDAR szenzor, helyette kamerák segítségével tájékozódik a lakásban. 3000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, mindent felszippant ami az útjába kerül, ráadásul feltörölni is tud a kicsike, így még a finom port is eltünteti a padlóról. Képes felismerni a lakás különböző helyiségeit, így minden szobára külön-külön takarítási módot és időpontot adhattok meg a Mi Home alkalmazáson keresztül, ahol például virtuális falakat, no-go zónákat is megadhattok, és minden fontos infót is itt találtok a robotról. Az új Xiaomi robotporszívó árából is egy csomót faraghattok: ha használjátok a 2$-os Store kupont és a MIFAN2 kuponkódot, akkor 116 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg EU raktárból, áfamentesen.

hirdetés