hirdetés

Medencés kiegészítők az Aliexpress-ről

Így jobb lesz pancsolni

hír
Medencés kiegészítők az Aliexpress-ről 1
írta: hajas
2020-06-02

Mivel itt a nyár (és remélhetőleg a jó idő is hamarosan megérkezik), arra gondoltam, hogy összegyűjtök nektek néhány hasznos medencés kiegészítőt az Aliexpress kínálatából. Mindegyik termék ára az áfahatár alatt helyezkedik el, így nem kell tartanotok az extra költségektől.

Medencés kiegészítők az Aliexpress-ről 2

Pohártartó flamingó – 230 forint

A medencézés egyik legnagyobb „átka”, hogy az italotokat nem nagyon tudjátok hova tenni. Azonban ezzel az úszó flamingóval ennek a problémának örökre búcsút mondhattok. Kialakítása miatt bele tudjátok tenni a frissítőtöket, ami így ott fog úszkálni mellettetek.

Medencés kiegészítők az Aliexpress-ről 3

Napelemes mini szökőkút – 3300 forint

Szép látványt nyújtanak a szökőkutak, azonban nagyon drágák. Ha viszont szeretnétek a medencébe vagy a kerti tóba egyet olcsón, akkor ezzel a termékkel nagyon jól fogtok járni. Azonkívül, hogy összeszerelitek és ráteszitek a vízre, semmi más dolgotok nincs, a napsütést felhasználva fogja szivattyúzni a vizet a kütyü.

Medencés kiegészítők az Aliexpress-ről 4

Klóradagoló, hőmérővel – 1100 forint

Ha van medencétek, akkor mindenképp érdemes beruháznotok egy klóradagolóra is. Amellett, hogy a víz felszínén úszva adagolja a klórt, még hőmérséklet mérőt is találtok az oldalán. Maximum 3,81 centiméter átmérőjű klórtablettával használható.

Medencés kiegészítők az Aliexpress-ről 5

Csuklóra szerelhető vízipisztoly – 1100 forint

A gyerekeknek nincs nyár vízipisztolyozás nélkül. A csuklóra szerelhető részből 3 sugárban távozik a víz, a 200 milliliteres tartályon található gombbal pedig adhatóak le a lövések. Piros-narancs és fehér-kék színben tudjátok megvásárolni.

hirdetés