hirdetés

Medence tisztítás macera nélkül

Hűsölj az árnyékban amíg a medencetisztító robot dolgozik

hír
Medence tisztítás macera nélkül 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-07-25

Ma már írtam robotporszívóról, most pedig a medence takarításhoz szeretnék egy automatizált megoldást ajánlani. Mennyivel egyszerűbb, amikor nem nektek kell rendszeresen súrolni a medencét, hanem egy okos kütyü tisztán tartja egész nyáron. A medencetisztító robot felporszívózza a szennyeződéseket a medence aljáról és meg is szűri azokat, használatával kevesebb vegyszert kell alkalmaznunk. A Geekbuyingon a Genkinno két modelljét kínálják kuponnal erre a feladatra. Mindkettő európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

Megvásárolható egy butított verzió is Genkinno P1 SE néven. Ehhez nem adnak távirányítót és az üzemideje csak 120 perc, cserébe olcsóbban juthattok hozzá, ha spórolnátok egy kicsit.

A Geekbuyingon a Genkinno P1 a 7QHB2BIN  kuponnal 141 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a Genkinno P1 SE-t pedig a 7QHBJVCV  kuponnal 104 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg. Mindkét termék európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással durván egy hét alatt megkapjátok.

hirdetés