hirdetés

Mecpow lézergravírozók bevezető akcióban

Early bird árak a Geekmaxin a hónap végéig

hír
Mecpow lézergravírozók bevezető akcióban 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2023-08-17

A lézergravírozás egy igazán sokoldalú megmunkálási módszer, ahol hőhatás révén számos különféle anyagot, mint például fát, papírt, kartont, textíliát lehet egyetlen lézerkészülékkel gravírozni vagy vágni. Ha szerettek barkácsolni vagy kézműveskedni, biztos imádni fogjátok, hiszen segítségükkel könnyedén egyedivé varázsolhattok szinte mindent. A Geekmaxi augusztus 16. és 30. között bevezető akciót hirdetett Mecpow márkájú lézergravírozókra, számos modellt kedvezményesen vásárolhattok meg.

A Geekmaxiról a Mecpow X3 5 wattos gravírozót 77 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, de szettben is eléritek. Ha szeretnétek hozzá egy 440×440 mm-es méhsejtrácsos munkaasztalt és burkolatot is, akkor 129 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek. Európai raktárból szállítják, így megússzátok az adókkal való bíbelődést is.

Mecpow X3 Pro 10 wattos lézergravírozó

A Mecpow X3 Pro ugyancsak dióda lézert alkalmaz mint a kistestvére, de ez már 10 wattos, 0,06×0,08 mm-es fókusszal és 0,01 mm-es gravírozási pontossággal. Nagyobb teljesítményének hála 20 mm vastag falemezt és 15 mm vastag akrillapot tud vágni. Megkapta ugyanazokat a biztonsági elemeket, mint a gyengébb modell, de ehhez mellékeltek egy elszívót is, ami segít eltávolítani a törmeléket és a füstöt a tisztább vágás érdekében. Ezenkívül megakadályozza az éghető anyagok felhalmozódását, csökkenti a tűzveszélyt és biztonságosabb gravírozást biztosít. Állítható gombjával könnyen szabályozhatjátok a levegő áramlását a füst sűrűségének megfelelően. Védőszemüveg természetesen ehhez a verzióhoz is jár. Kompatibilitásban és a fájformátumok támogatásában nincs eltérés az 5 wattos géphez képest.

A Geekmaxin a Mecpow X3 Pro 10 W modellt 108 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért éritek el, de ezt is megvehetitek csomagban munkaasztallal és burkolattal együtt 160 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Mindkettő európai raktárból érkezik.

 

 

hirdetés