hirdetés

Mayday, Mayday: Nagy májusi leárazás a Geekbuying oldalán

Rengeteg elektromos jármű ára csökkent

hír
Mayday, Mayday: Nagy májusi leárazás a Geekbuying oldalán 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-05-04

A májust egy nagyszabású akcióval kezdi a Geekbuying, számtalan elektromos közlekedési eszköz és egyéb szabadtéren használható termék árát is levitték. Emellett az oldal teljes választékára felhasználható kuponokat is hoztunk nektek. $5 kedvezmény $50 felett:  22SPRBF1 , $8 kedvezmény $51 felett:  2022LABOR , $20 kedvezmény $300 felett: 22SPRBF2 , $50 kedvezmény $700 felett: 22SPRBF3   (Sajnos ez utóbbi az outdoor kategóriára nem érvényes). A rengeteg a promócióban szereplő termék közül kiválasztottunk nektek hármat, ami szerintünk most a legjobb vétel.

Eleglide M1

A gyártó M1 családjának kisebbik elektromos biciklije is járt már a szerkesztőségünkben, nagyon jól vizsgázott a tesztünkön. A kerékpáron ugyan nincsenek prémium alkatrészek, de mindenből megkapta a belépőszinten elvárható minőségű darabokat, hogy ne legyen kifogásolható egyetlen eleme sem. Emiatt nem is villant igazán nagyot semmiben, kivéve a hatótávot 65 km-re elég energiát tárolnak az akkumulátorok -, ami viszont a legfontosabb tulajdonságok közé sorolandó egy ilyen termék esetében. Dizájn tekintetében nagyon rendben van, a használhatósága csak néhány ponton kifogásolható – pl. a pedálszenzor miatt kis lökésekre is megindulás -, nagy általánosságban tökéletesen megfelelő. Mindezt úgy sikerült elérnie a gyártónak, hogy az ára alacsonyan maradt, hiszen az NNNEM1  kuponkóddal 226 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az ára. A kerékpár EU raktárból érkezik, ebben az árban pedig a szállítás és az áfa is benne van, így a hazai alternatíváknál jobb áron kapható. Városi használatra vagy kisebb túrákhoz kiemelkedően jó ajánlatnak gondolom.

Eleglide M1 Plus

Az Eleglide M1 feltuningolt változata is elérhető a Geekbuying elektromos eszköz vásárán. A Plus modell nagyobb aksit kapott, aminek a kapacitása immáron 12,5 Ah, amivel egyenesen arányosan az egy feltöltéssel megtehető távolság is megnőtt. A gyári adatok szerint akár 100 km-re is elegendő benne a szufla. Különbség még, hogy a nagyobbik testvér már egy jóval informatívabb LCD kijelzőt kapott, ahol leolvashatjuk a pillanatnyi sebességet, a megtett kilométereket, az akkumulátor töltöttségét, valamint a rásegítés mértékét is. Ezenkívül a két bringa nagyjából egyforma.

A tudásbeli különbségek az árban is megmutatkoznak, de persze még így is nagyon jó a deal, hiszen jóval kevesebbet kell érte fizetünk, mint a versenytársak hasonló tudású bringáiért. Egészen pontosan 283 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, a szállítás ingyenes és az európai raktárból hamar megérkezik, csak rendeléskor ne felejtsük el beütni az NNNM1PLUSAPR  kuponkódot, hogy a kedvezményes áron vásárolhassuk meg a kerékpárt.

hirdetés