hirdetés

Matractisztító és 3D nyomtató kelleti magát a Cafagón

Mindkettő jó áron hazavihető

hír
Matractisztító és 3D nyomtató kelleti magát a Cafagón 1

Forrás: Cafago

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-03-20

A Cafago két termékkel jelentkezik a hét elején, az egyik az Anycubic 3D nyomtatója, abból is a Kobra Go modell, míg a másik egy matractisztító porszívó, aminek lényege, hogy eltávolítja a koszt és az atkákat a fekhelyből. Előbbi német, utóbbi kínai raktárból érkezik, mindkettőre ingyenes a szállítás, illetve az áfát is rendezi a webáruház a termékek után.

Matractisztító miniporszívó

Aki látta már, hogy egy komolyabb porszívó mit szed ki egy matracból, az nem vitatja az ilyen tisztítás szükségességét. Ezt a műveletet általában a vezeték nélküli porszívók kisebbik motoros fejével szoktuk elvégezni, de vannak direkt ilyesmire gyártott céleszközök is, mint a cikkben szereplő berendezés is. Ezeknek nagy előnye, hogy sokkal kisebbek és könnyebb velük dolgozni, nem mellesleg a céleszközök mindig hatékonyabbak is. 1200 mAh-s akkumulátoráról akár 60 percig is képes elműködni, ennyi idő alatt pedig a lakás nagyjából összes bútorán végig tudtok menni, de pl. én a szőnyegeknek is neki szoktam ugrani ezekkel.

10 kPa a szívóereje,

de itt nemcsak ez számít, hiszen van egy folyamatos mechanikai behatás – gyakorlatilag rezegve ütlegeli a felületet -, amivel dolgozik. Sok esetben többlépcsős a tisztítás, mint ahogy ebben az esetben is, UV fényt is kibocsájt a készülék, amivel elpusztítja a baktériumokat – gyakorlatilag sterilizál – és az atkákat is eltünteti a matracból. Mivel a por és az atkák jelenléte felelős a legtöbb tüsszögéssel, orrfolyással járó tünetért, de például piros kiütéseket és egyéb nem vár kellemetlenségeket is okoznak, ezért por allergiások és asztmások számára ajánlott egy ilyen készülék beszerzése. A kiszívott anyagot HEPA filter tartja vissza, a tartálya könnyedén levehető, és kiüríthető. Az ára döbbenetesen olcsó, 6000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, nyilván ez egy belépőszintű darab, de a kis tömege és az egyszerű hordozhatósága miatt mindenképpen érdemes egy ilyet beszerezni, és kipróbálni vele, hogyan működik a folyamat, mielőtt egy komolyabb termékre váltotok. A szállítás ingyenes, az áfát fizeti a Cafago a kütyü után.

hirdetés