hirdetés

Már nem drága egy GPS-es biciklis komputer

A Geoid CC400 alig van meg 10 000 Ft

hír
Már nem drága egy GPS-es biciklis komputer 1

Forrás: Banggood.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-07-27

Nem kell profi kerékpárosnak lenni ahhoz, hogy arra vágyjunk, hogy a tekeréseinket segítse egy biciklis komputer. Valójában persze segítségről szó sincs, de a statisztikák, amiket készít, azok igen motiválóan hatnak a felhasználóra. Érdemes olyat választani, amiben már beépített GPS vevő is van, hiszen azok tökéletesen lekövetik a pozíciót, és abból számolják az edzési adatokat. Már egy ilyenért sem kell sokat fizetni, a Banggoodon kapható Geoid CC400 például mindössze 10 700 forintért rendelhető kedvezményesen, pedig ez egy igen okos fedélzeti komputer.

Az eszköz IPX6-os vízállósággal rendelkezik, tehát simán használhatjuk bármilyen időjárási körülmények között, ami elvárás is egy ilyen kütyünél. Egy töltéssel nagyjából 20 órát bír menni, ami azt jelenti, hogy a leghosszabb biciklizős napot is kibírja, de utána tölteni kell, ami viszont nem bonyolult, mert micro USB porton keresztül lehet, és másfél óra alatt tele is lesz az aksija.

Az biztos, hogy egy kocabiciklistának nem kell jobb eszköz, mint a Geoid CC400, de talán még amatőr szinten is használható. A szegmens királya természetesen a Garmin, de egy ilyen komputer tőlük 5-6-szor ennyibe kerül minimum. A CC400-at a Banggoodról most kedvezményesen rendelhetjük, így a BGe47d21  kuponkóddal már 10 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, ingyenes házhozszállítással, ami nagyon-nagyon alacsony ár.

hirdetés