hirdetés

Már kedvező árú a BlitzWolf 2000 lumenes állólámpája

Erős és dimmelhető

hír
Már kedvező árú a BlitzWolf 2000 lumenes állólámpája 1
írta: SonkaMod
2022-01-31

Egy nappaliba szinte létfontosságú egy állólámpa, hiszen a mennyezeti világítás sokszor nem elegendő, valamint néha elég csak az állólámpa, ami hangulatosabb fényt ad. A BlitzWolf BW-FLT2 állólámpa nagyjából egy évvel ezelőtt jelent meg, de akkor még borsos volt az ára. Az eltelt hónapok viszont rengeteget segítettek ezen, míg most egy kuponnal már mindössze csak 14 100 forintba kerül. Ennyiből pedig kapunk egy nagyon erős, testreszabható világítást.

A lámpa talapzata egy nagy tömegű korong, hogy nehezen lehessen csak feldönteni, a rúdja pedig fémből készült. Maga a lámpafej 360 fokban forgatható és 180 fokban állítható horizontálisan. Mivel lefele nem irányítható, így sokkal inkább szórja a fényt, mint egyéb állólámpák.

A BW-FLT2 megjelenésekor túlzottan is drága volt. Majd’ 40 000 forintot kértek érte, de ahogy ez sokszor lenni szokott a kínaiaknál, jó nagy árkorrekción esett át egy év alatt. Most pedig különlegesen jó akcióban rendelhető, ennyire olcsó még soha nem volt. A BGf076c1 kuponkóddal már 14 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük, EU raktárból, ingyenes szállítással.

Képek forrása: Banggood.com

hirdetés