hirdetés

Már előrendelhető a vadiúj Chuwi HiPad Plus

2K-s, 11 inch-es kijelzővel

hír
Már előrendelhető a vadiúj Chuwi HiPad Plus 1
írta: SonkaMod
2021-03-24

Körülbelül egy hónapja jelentette be a Chuwi a következő tabletjüket, ami HiPad Plus névre hallgat. Viszonylag gyorsan meg is jelent a gép a piacon, már most előrendelhető Banggoodról, és április 10 előtt postára is adják. A méretes tablet remek kijelzővel, középkategóriás hardverrel érkezik, körülbelül 76-78 000 forintért.

Netezni kétsávos WiFi-vel tudunk, viszont SIM kártyát nem fogad, így a mobilnetezésről lemondhatunk. Bluetooth chipből az 5.0-s verziót kapta meg, van benne gyorsulásmérő szenzor, támogatja az OTG-t, viszont a GPS kimaradt.

A Chuwi egy meglehetősen érdekes tabletet dobott piacra a HiPad Plus-szal, hiszen ez nem titkoltan az otthoni tartalomfogyasztóknak készült. A kijelzője több, mint kielégítő, a felbontása betyáros, a mérete szintén az, ahogy a dizájnba sem lehet belekötni. Viszont nincs 4G és GPS, de talán van az a réteg, akik ezeket nem is igényli, így lehet piaci létjogosultsága az eszköznek. Mindenesetre az ára teljesen rendben van, a Banggoodon előrendelésben 76 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, az áfa- és vámmentes szállításnak a költségével együtt.

hirdetés