hirdetés

Már bútorok is rendelhetők a Banggoodról

Extrém olcsón, és ingyenes szállítással

hír
Már bútorok is rendelhetők a Banggoodról 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-26

A klasszikus Kínából rendelés általában abból áll, hogy kábeleket, töltőket, esetleg telefont, tabletet, egyéb elektronikai cuccokat vásárolunk, de már egy ideje nem csak erről szól a dolog. Az utóbbi egy évben már mindenféle cucc megjelent, és a szerszámoktól kezdve a lakberendezési termékekig sok mindent érdemes rendelni. Talán sokan nem is tudják, hogy a Banggoodról még bútort is rendelhetünk, bár a felhozatal nem túl széles. Vannak darabok, amik EU raktárból, ingyenes szállítással érkeznek, és piszkosul olcsók is.

Már bútorok is rendelhetők a Banggoodról 2

Forrás: Banggood.com

Woodyhome LED-es éjjeliszekrény

Egy hagyományos éjjeliszekrény a Banggood kínálatában, ami 50x40x45 centiméteres és magasfényű bútorlapból készült. Van az alján egy fiókos tároló, felette pedig egy polc, tehát minden ágy mellett tartandó cuccunk elfér benne és rajta. A polc kapott egy LED-es megvilágítást is, ami hétféle színben tud világítani, és háromféle színváltós módja is van, amiket egy távirányítóval vezérelhetünk.

A Banggoodról ez a bútordarab mindössze 14 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a BGHUMA602  kuponkóddal, ráadásul teljesen ingyen szállítják házhoz csehországi raktárból, ami az itthoni bútorboltoknál ismeretlen kedvesség. A terméket kétféle színben árusítják, van belőle fekete és fehér variáns.

Már bútorok is rendelhetők a Banggoodról 3

Forrás: Banggood.com

Woodyhome nagyméretű LED-es éjjeliszekrény

Ha sok helyünk van az ágyunk mellett, akkor egy ilyen bútorra lehet szükségünk, mert ez már 70x35x38 centiméteres méretekkel rendelkezik, tehát bőven pakolhatunk bele, illetve rá. Lépcsőzetes a kialakítása, ami miatt elég modern kinézete van, de a szó legpozitívabb értelmében. Két fiókos rekeszt kapott, az egyik széles, a másik sokkal keskenyebb. Magasfényű előlapokkal rendelkezik, ami könnyen tisztítható, az alján pedig ennek is van egy RGB LED világítása, amit távirányítóval lehet kapcsolgatni.

Ez a bútordarab csehországi raktárból rendelhető, viszont csak a fekete variáns elérhető, de legalább a BGc5c865  kuponkóddal ez is nagyon olcsó, mindössze 18 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, teljesen ingyenes szállítással.

Már bútorok is rendelhetők a Banggoodról 4

Forrás: Banggood.com

Woodyhome TV állvány

A televíziók alá szokás egy bútort tenni, amik nagyon hasonlítanak egy tálalóra, csak sokkal alacsonyabbak. Egy ilyen bútordarabbal rendelkezik a Woodyhome is, ami elég patent dizájnnal rendelkezik, a lábainak a kialakítása kifejezetten mutatós lett. A mérete 140x30x38 centiméter, és elég nagy tárolókapacitással rendelkezik. Két fiók található a jobb oldalán, és egy a bal oldalán is, amiről nem derül ki a képek alapján, hogy fiók vagy szekrény-e. A középső részén különböző méretű rekeszek találhatók.

Alapból háromféle színben kapható, de sajnos most csak a sötétbarna elérhető, az viszont lengyelországi raktárból, szállítási költséggel együtt is csak 34 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a BGa40f7a  kuponkóddal.

Már bútorok is rendelhetők a Banggoodról 5

Forrás: Banggood.com

Woodyhome tükrös fürdőszobaszekrény

A mosdó fölé kell szerelni ezt a fürdőszobába való szekrényt, ami egy tükrös polcrészből és egy nyitott polcból áll. A mérete 60x60x14,5 centiméter, és a felső része két tükrös ajtóval zárható. Könnyedén tárolhatjuk benne a piperecuccainkat, fogkefénket és egyéb fürdőszoba kellékünket.

Az IKEA áruházból a legolcsóbb hasonló termék is 25 000 forintba kerül, ami még ráadásul nem is mondható drágának, de ez a Woodyhome polc mindössze 16 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és EU raktárból szállítják teljesen ingyen postával, a BG05fd1e  kuponkód segítségével.

hirdetés