hirdetés

Manapság már a WC ülőke is okos

Okoseszközök a Cafagóról

hír
Manapság már a WC ülőke is okos 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2023-09-25

A Cafago ma érdekes okos eszközöket ajánlott a figyelmünkbe, legújabb válogatásukban egy 12 colos Honor Pad 8 táblagép és egy bidé funkciós, fűthető Smartmi okos WC ülőke szerepel. Ez utóbbival egy elég költséges fürdőszoba átalakítást spórolhattok meg, a tablet kijelzője pedig akkora, hogy már a filmnézés is élvezhető rajta. Mindkét terméket német raktárból, extra költségek nélkül szállítják.

Smartmi okos WC ülőke bidével

A Smartmi ezen terméke nem más, mint egy WC ülőke és egy bidé egyben. Képes fűteni magát, a hőmérséklet természetesen állítható, tehát a családtagok mindannyian saját ízlésükre szabhatják a hőfokot. A legérdekesebb funkció viszont az, hogy egy komplett bidé feladatát át tudja venni a kütyü. Alapvetően a hagyományos angol WC-ket és a bidéket külön szokták felszerelni, ami egy meglehetősen helypazarló kialakítás, arról nem is beszélve, hogy több kiállás szükségeltetik a falon, plusz nem baj, ha nem egy jeges sugár mossa az alfelünket, tehát oda kell vinni a melegvizet is. Ennek a költségét biztosan nem ússzuk meg párszázezer forint alatt, nem beszélve a fúrás-faragás időigényes és kellemetlen mivoltáról.

Smartmi okos WC ülőkéjét csak simán fel tudjuk pattintani a már meglévő WC csészénkre, és ehhez elég egy hidegvíz-bekötés, máris ellátja ezt a funkciót. A hideg vizet lokálisan melegíti fel, és a hőmérséklete is állítható. Ha végeztünk, megnyomjuk rajta a bidé gombot, akkor előbújik egy vékony zuhanyfejszerű egység, amiből spriccel a víz, és rendeltetésszerű használatra kész. A csap pozíciója állítható, ahogy a vízsugár erőssége is. Masszázsfunkció is van benne, ilyenkor a hideg és a meleg vizet tudja gyorsan váltogatni (így lazulnak el könnyebben az izmok), valamint folyamatos mozgásban van, hogy tökéletes legyen a tisztítás. A csapot minden egyes használat előtt UV fénnyel fertőtleníti, valamint a víz is egy szűrőrendszeren keresztül, tisztán jön ki belőle.

Még éjszakai világítás is van benne, hogy beletaláljunk sötétben is a megfelelő helyre. Arról már nem is beszélve, hogy nem csapódik le a teteje, ha elengedjük, hanem szép lassan visszaereszkedik. A régebbi változathoz képest, ebben már továbbfejlesztett szűrőt találtok, ami képes kiszűrni az 5 mikron feletti szennyeződéseket, és cseréje egyszerűbb és kényelmesebb is.

A Cafago most 56 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínálja, német raktárból, extra költségek nélkül szállítják.

hirdetés