hirdetés

Majdnem kijön 50 rongyból a Meenhong JX1 mini PC

Alap feladatokra ennyiért ajándék

hír
Majdnem kijön 50 rongyból a Meenhong JX1 mini PC 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-06-26

A Meenhong JX1 egy olyan mini PC, ami egyszerűbb feladatokat tud kiválóan teljesíteni, multimédiás gépnek, vagy egyszerű „szövegszerkesztős” masinának tudom elképzelni. Egy alap Intel Celeron processzor hajtja, de a többi specifikációt átnézve azt kel mondjam, hogy az érte elkért 51 500 forint nagyon jutányos ár érte.

A gyártó olyan apró, de fontos dologra is figyelt, hogy már WiFi 6-os kártya van benne, és Bluetooth-ból is egy 5.2-es chip. Ezekből nagyon sokszor régebbieket szoktak beszerelni a budget gépekbe, tehát ez egy nagy pozitívum.

Olcsó, de jól használható gép a Meenhong JX1, ami nem túl számításigényes feladatokra tökéletes. Geekbuyingon extrém jó áron lehet rendelni, mindössze 51 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a 79HTCB0H  kuponkód segítségével.

hirdetés