hirdetés

Mai Hekka ajánlatok: Xiaomi TWS füles és csavarbehajtó

Mindkettő remek ajánlat

hír
Mai Hekka ajánlatok: Xiaomi TWS füles és csavarbehajtó 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-06-22

A Hekka oldalán megszokhattátok, hogy rá lehet bukkanni pár nagyon érdekes akcióra. Persze ehhez viszonylag sűrűn meg kell látogatni az oldalukat, hiszen napi szinten kerülnek fel ajánlatok, ezek közül persze nem mindegyik egetrengető, de ki lehet fogni nagyon jó árakat. Ha erre nincs időtök, elég csak felnézni az oldalunkra, mert mi folyamatosan monitorozzuk, miket érdemes megrendelni, és ezeket természetesen meg is osztjuk veletek. Íme a mai két ajánlat:

Redmi Airdots 3

A Redmi TWS fülesek már elég szép múltra tekintenek vissza, a mai akciós darab már harmadik generációs. Az elődökhöz képest sokat javult a hangminősége, ez a változat már támogatja az aptX Adaptive kodeket, az akkumulátor ideje is acélosodott. A bölcsővel együtt 30 órát bír, önmagában pedig akár hét órán keresztül is tudja nyomatni a zenét a fületekbe, újratölteni pedig Type-C porton keresztül lehet. Szintén újdonság, hogy már 5.2-es Bluetooth-szal kapcsolódik az eszközötökhöz. 

Három menő színben érhető el, ezek a fehér, a fekete és a pink, a súlya igencsak pehely, hiszen egyetlen füles 4,6 grammot nyom, az egész hóbelevanc is csak 5 dekát. Természetesen vízálló is az eszköz, ellenáll az izzadtságnak és az esőnek is, ha futás közben kapna el titeket.

A Hekkán most 14 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a Redmi Airdots 3-at, ha beírjátok a HekkaAFAirdots  kódot a megfelelő helyre, ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van. 

 

hirdetés