hirdetés

Longer Ray5 lézergravírozók kedvező áron a gyártótól

Az 5 wattos és a 10 wattos verzió is elérhető

hír
Longer Ray5 lézergravírozók kedvező áron a gyártótól 1

Forrás: Longer3d.com

írta: Norbi
2022-08-11

A Longer Ray5 5 wattos változata még 2021 októberében látott napvilágot, ami már akkor egy nagyon innovatív terméknek számított, hiszen saját LCD kijelzővel rendelkezik, ami kiemelte a versenytársak hasonló árú termékei közül. A cég természetesen haladt az aktuális trendekkel és idén júliusban kiadta a termék 10 wattos lézerfejjel szerelt verzióját, amivel már vastagabb faanyagok vágása sem lehet akadály. A Longer3D-t 2016-ban alapították, 3D nyomtatók és lézergravírozók gyártása a fő profiljuk, korábban már a 3D nyomtatójukról is írtunk.

A Longer Ray5 5 wattos verziójának ára 109 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjátok a RAY5$30  kuponkódot. Ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, a terméket a cég cseh raktárából szállítják ki, így előreláthatólag pár nap alatt megérkezik.

Longer Ray5 10 W

A Longer Ray5 10 wattos változata jelenleg az egyik legolcsóbb, erősebb fejjel szerelt lézergravírozó, aminek érintőképernyős kijelzője van. Remek választás lehet DIY munkákra, mivel a maximum mérete a gravírozandó tárgyaknak itt is 400×400 mm, és a percenkénti akár 10 000 milliméteres sebesség is megegyezik a kisebbik változatéval.

Az eszköz felhasználási területe szintén nagyon széles, használható minden anyagon, amiken az előde, de mivel ennek már megnövelt a teljesítménye, már vastagabb matériákkal is elboldogul, például könnyedén átvágja az akár 12 mm vastag fát is. Az új eszköz 10 wattos lézere ráadásul a korábban megszokott 0,08×0,08 mm helyett 0,06×0,06 mm-es ponton dolgozik, így sokkal pontosabb és vékonyabb vonalakat képes „égetni”. Az LCD kijelző itt is adott, így laptop, vagy számítógép nélkül is lehet vele dolgozni, illetve már a mobiltelefonotokról is tudjátok vezérelni, pár kattintás és a kívánt képet már el is kezdi gravírozni a masina.

A Longer Ray5 10 wattos lézergravírozóját 167 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, ha használjátok a R510WSAVE30  kuponkódot. A szállítás ingyenes, a terméket európai raktárból küldik, és ebben az árban már az áfa is benne foglaltatik. 

hirdetés