hirdetés

Longer Ray5 lézergravírozó LCD kijelzővel, remek áron

Az első lézergravírozó beépített kijelzővel

hír
Longer Ray5 lézergravírozó LCD kijelzővel, remek áron 1

Forrás: Longer3d.com

írta: Norbi
2022-05-06

A Longer 3D nyomtatójáról már írtunk korábban, és a mostani cikkben szereplő lézergravírozó is otthoni használatra ajánlott. A jó specifikációkhoz egy remek ár párosul, ez már az a kategória, ami egy egyszerű felhasználónak is megfizethető lehet, ha van ilyen irányú érdeklődése. A készülék ráadásul akár offline is használható, tehát nincs szükség arra sem, hogy csatlakoztassuk a számítógépünkre, tudunk SD kártyáról is mintákat készíteni.

A gravírozónak a mintákat a Windowsra és Linuxra elérhető LaserGRBL vagy a Windowson, Linuxon és macOS-en használható LightBurn alkalmazással küldhetitek át a számítógépetekről, a képek formátuma pedig lehet többek közt JPG, PNG, BMP, DXF vagy SVG. A készülék több védelemmel is el van látva: védi a szemünket a lézernyaláb körüli búra, hogy ne tudjuk közvetlenül belenézni, ezenkívül hővédelemmel is el van látva, illetve lekapcsolja a lézert, ha a gépet fizikai behatás, például lökés éri.

 

A készülék ára 111 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjátok a RAY5$30  kuponkódot. Ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van. Ez egy nagyon jó ár, mert kb ennyiért tudjuk megvenni a konkurencia hasonló termékeit is, de azok nem rendelkeznek beépített LCD kijelzővel, tehát nem alkalmasak offline munkára. Sokszor a gravírozók nagy mérete miatt, már nem fér melléjük a laptop sem, nemhogy egy számítógép, itt ez nem jelent gondot, hiszen dolgozhatunk vele ezek nélkül is.

hirdetés