hirdetés

Lifehack termékek

Powered by Aliexpress

hír
Lifehack termékek 1
hajas
írta: hajas
2020-04-01

Csináltam nektek egy válogatást, csupa hasznos, praktikus tárgyakból. Mindegyik termék az Aliexpress-ről van, ahol számtalan hasznos (és haszontalan) holmit szerezhettek be, nagyon olcsón. Olyan cuccokat hoztam nektek, melyek segítségetekre lesznek a konyhában vagy a lazulásban.

Lifehack termékek 2

Polcra szerelhető akasztó – 950 forint

Tele vannak a szekrények? Nincs több hely a bögréknek, merőkanalaknak? Akasszatok fel egy ilyen tartót egy szekrénybe vagy egy polcra, így több holmit tudtok tárolni. Fekete vagy fehér színben tudjátok megrendelni.

Lifehack termékek 3

Sült krumpli kehely – 900 forint

Tévézés közben mindenki szeret nassolni. Ebbe a praktikus kehelybe mehet a szósz, a ketchup, illetve hozzá a sült krumpli vagy bármilyen rágcsálnivaló, így filmnézés közben kényelmesen lehet nasizni.

Lifehack termékek 4

Vezeték nélküli töltős ébresztőóra – 6000 forint

Az ébresztőóra és a vezeték nélküli töltők tökéletes kombinációja. Amellett, hogy remekül mutat majd az éjjeliszekrényeteken, egy konnektort is fel tudtok szabadítani, hiszen a mobilotokat is tudjátok vele tölteni.

 

Lifehack termékek 5

Olajspray – 1500 forint

Aki szeret sütni-főzni, azzal biztos előfordult már, hogy több olaj került a serpenyőbe vagy az edénybe, mint amennyi kellett volna. Ezzel a olajspray-vel egyszerűen tudjátok az olajat adagolni, pont annyit, amennyi szükséges, így amellett, hogy spóroltok, egészségesebben is tudtok főzni. Salátákhoz is jó választás lehet, hiszen akár ecetet, olívaolajat is önthettek a fújóba, amit így egyenletesen tudtok eloszlatni a zöldségeken.

Ha még több Aliexpress-es cuccra vagytok kíváncsiak, akkor nyomjatok rá az oldal tetején az Aliexpress címkére, vagy keressétek Best of Aliexpress sorozatunkat.

hirdetés