hirdetés

Lézergravírozó rengeteg kiegészítővel

Választhattok a kedvezményes Swiitol C18 Pro vagy a felturbózozz változat között

hír
Lézergravírozó rengeteg kiegészítővel 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-03-07

Ha szerettek barkácsolni vagy alkotni valami különlegeset, akkor a lézergravírozók igazán jó szolgálatot tehetnek nektek, hiszen rengeteg anyagot megmunkálhattok velük. Figyelmetekbe ajánljuk a nemrég bemutatott Swiitol C18 Pro gépet, ami akár 30 000 mm/perc sebességű gyors működésre is képes, maximális munkaterülete 400×400 milliméter. Kupont is szereztünk hozzá, de választhatjátok a rengeteg kiegészítővel felszerelt modellt  is.

Ha szeretnétek, hogy nagyobb élményt szerezzen a gravírozás, válasszátok a rengeteg kiegészítővel felszerelt C18 Pro modellt, amihez jár egy 400×400 mm-es munkaasztal, elszívó és magasító lábak is.

A Cafagóról most 118 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a TCSW18W  kuponkóddal. Német raktárból költségmentesen szállítják. A kiegészítőkkel ellátott verzióhoz sajnos nem használhatjátok fel a kupont, ez 159 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés